Tækkemand Henning Holsts billeder

Tækkemand Henning Holst

Tækkemand Henning Holst Med mere end 30 års erfaring som selvstændig tækkemand i det vestjyske, er vi specialister i tækkearbejde. Vi har hele tiden 3-4 mand i arbejde som alle er oplært i firmaet. Vi er stolte af vort arbejde og sætter en stor ære i at udføre vort håndværk og aflevere et flot kvalitetsarbejde på et højt fagligt niveau og er dermed medlem af såvel Dansk Tækkemandslaug og Byg Garanti. Har du et projekt, så giver vi altid et uforpligtende tilbud på arbejdet. Når du får et tilbud fra os, kan du regne med at prisen holder. Ring eller mail til os og lad os snakke om projektets omfang og måske endda få et par gode råd inden du går igang.
Tilbudte tjenester:

Alt tækkearbejde udføres: - Nytækning af stråtag - Reparation af gammelt tag - Brandisolering med sepatek - Mindre tømrerarbejde i forbindelse med stråtaget - Nye kviste - Nye manninger - Abonnement på regelmæssigt eftersyn

1 projekt for Tækkemand Henning Holst
1 idébog for Tækkemand Henning Holst
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.