Huset Hovmand er et lille innovativt ingeniør- og arkitektkontor, der beskæftiger sig med alle forhold og facetter af byggeri i segmenter 0,5 til 20 mill. kroner. Firmaet besidder stor ekspertise i byggeteknik, og har været hyret af ministerier og myndigheder til ved flere lejligheder at skrive faglige artikler, i et let og forståeligt sprog med et højt fagligt indhold. Tillige har firmaet stået bag bestseller bøgerne, ”Illustreret Byggeordbog” og ”Her Halter Huset”, der i stor stil bruges som lærebøger og faglige opslagsværker, for alle med interesse for byggeri. Af huse har opgaverne gennem tiden været alsidige: Huset Hovmand har stået for om og tilbygning af Arresødal Privat hospital, renovering og ombygning af private huse i stor stil, nybygning af private villaer og sommerhuse, Ombygning af Skodsborg Kur Hotel og sidst men ikke mindst har vi renoveret Nellemann biler på Østerbro til ny og spændende Volvo-forretning. Vores vision er at stå ved kundes side fra huskøb til færdig renovering, så kunden altid føler sig tryk i processen, og i sidste ende står med et resultat der overgår deres egne og andres forventninger. Med Huset Hovmand ved din side, er du sikker på succes.
Områder, der betjenes:

Totalrådgivning Køberrådgivning Arkitektbistand i forbindelse med ombygning Arkitektbistand i forbindelse med renovering Arkitektbistand i forbindelse med nybygning

Priser:

Kirkeværge Holmens Kirke

Kontakt:Ulrik A. Hovmand
Sted:3460
Birkerød
Danmark
Ekspert-information:
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.