Om Houzz

Velkommen til Houzz

Vi tilbyder den bedste oplevelse inden for boligrenovering og -design, og sætter boligejere i kontakt med boligeksperter ved hjælp af de bedste værktøjer, ressourcer og sælgere.
Houzz startede med et hus.
Da stifterne Adi og Alon renoverede deres bolig, startede de på samme måde, som disse projekter ofte gør: med en høj stak af blade og henvisninger til fagfolk inden for boligdesign, fra folk de kendte. Men da bunkerne af udrevne sider ikke kunne gøre deres drøm til virkelighed, følte de, at de sad fast. Der måtte være en bedre måde.
Så de skabte Houzz. Et sted, hvor du kan finde og gemme smukke billeder af inspirerende boliger. Et sted, hvor du kan finde og hyre design- og boligeksperter. Et sted, hvor du kan tale med folk, der har været i samme situation. Det, der startede som et hobbyprojekt, er nu vokset til et community med millioner af boligejere, indretningsentusiaster og boligrenoveringseksperter over hele verden.
Uanset om du skal indrette et lille rum eller bygge et helt nyt arkitekttegnet hus, så er Houzz det bedste sted at finde inspiration, researche og hyre eksperter.
Og hvis du er en virksomhed, giver Houzz Pro (houzz.com/pro) dig den bedste mulighed for at skille dig ud, vinde nye kunder og håndtere dine projekter effektivt og smidigt.