Om Houzz

Velkommen til Houzz

Vi tilbyder den bedste oplevelse inden for boligrenovering og -design, og sætter boligejere i kontakt med boligeksperter ved hjælp af de bedste værktøjer, ressourcer og sælgere.
Houzz startede med et hus.
Da stifterne Adi og Alon renoverede deres bolig, startede de på samme måde, som disse projekter ofte gør: med en høj stak af blade og henvisninger til fagfolk inden for boligdesign, fra folk de kendte. Men da bunkerne af udrevne sider ikke kunne gøre deres drøm til virkelighed, følte de, at de sad fast. Der måtte være en bedre måde.
Så de skabte Houzz. Et sted, hvor du kan gennemse og gemme billeder af smukke boliger. Et sted, hvor du kan finde de rigtige eksperter indenfor design og byggeri. Et sted, hvor du kan komme i forbindelse med andre, der har været i samme situation. Houzz startede som et sideprojekt, men er blevet et netværk med mere end 40 millioner boligejere, boligindretningsentusiaster og eksperter inden for boligforbedring i hele landet, og i hele verden.
Uanset om du skal til at starte på en komplet ombygning af køkkenet eller bare leder efter det perfekte sengebord, er Houzz-netværket af boligejere og eksperter her for at hjælpe. Og når du er klar til begynde på dit projekt, er Houzz den bedste måde at blive inspireret på, opdage produkter og samarbejde med den perfekte arkitekt, designer eller entreprenør.