Aalborg

Camilla Skøtt © 2017 Houzz

—  Houzz
Relaterede billedemner
Dette billede har ingen spørgsmål

Det siger Houzz-brugerne:

kasper_iversen
Kasper Iversen tilføjede dette til 16 danske favoritter: Udendørs hyggekroge som udlandet elsker31. jul. 2019

3. Selv en lille altan kan rumme et rigt planteliv – og med et par kasser, som udgør en fleksibel siddeplads og et lille bord til en kop kaffe, kan man næsten ikke ønske sig mere.

kasper_iversen
Kasper Iversen tilføjede dette til Hvad er forskellen på ... en altan og en balkon?19. mar. 2019

“Hvad er forskellen på…”I en ny artikelserie kigger vi nærmere på begrebsforvirringen i bolig- og indretningsverdenen for at blive klogere på de ord, vi bruger. For hvad er egentlig forskellen på en brændeovn og en pejs? Og på velour og fløjl?Få svarene i de kommende artikler.Har du andre bolig-begreber i tankerne, som du gerne vil kende forskellen på, så skriv dem i kommentarfeltet herunder eller send os en mail på redaktionen@houzz.com – så kigger vi nærmere på dem!

kasper_iversen
Kasper Iversen tilføjede dette til 7 tips: Hold udendørsplanterne i live om efteråret og vinteren11. okt. 2018

Det kan ligeledes være en god idé at fjerne underfadene fra dine krukker, så de ikke bliver fyldt med vand, der risikere at fryse og ødelægge både plante og krukke. Pas på med at vande dine planter, når det bliver rigtig koldt og frysende i vejret, da plantens rødder optager vandet og bliver ødelagt, hvis det fryser.“Du kan med fordel overveje, hvilke altankasser du skal anskaffe dig til efteråret. For eksempel er altankasser med drænhul særlig praktiske, da overskydende vand let kan løbe fra og skåne dine planter for at drukne eller få for meget vand. Og generelt gælder det, at jo mere man beskytter sine planter, jo pænere er de,” siger hun.

camillapedersen
Camilla Østergaard Pedersen tilføjede dette til Ekspertens bedste råd: Sådan får du altankasser i fuldt flor30. mar. 2018

Vælg planter efter dine forholdNår den rigtige base er på plads, er det tid til valg af planter. “Her er det vigtigt at gå efter planter, som passer til forholdene på din altan. Som udgangspunkt bør du altid sætte dig ind i, hvad planterne kræver af lys, så du er sikker på, at dine nyindkøbte planter vil kunne klare sig,” anbefaler Greenify. “De fleste planter vil trives, hvis der er noget lys, og de færreste vil trives i dyb skygge. Dog vil eksempelvis en efeu-plante godt kunne trives i dyb skygge,” fortæller Michala.

alittlestorydk
MetteMaje Sofia Skøtt tilføjede dette til Houzz Tour: Dekadent hjem med industrielt touch i Aalborg9. okt. 2017

FORTÆL…Hvad kan du bedst lide ved Carla Sofies Aalborg-hjem?

Dette kommenterer Houzz-brugere på:

wasabisama
wasabisama tilføjede dette til Terrasses11. apr. 2019

L’astuce : Le panneau grillagé fixé au mur pour pourvoir y suspendre des pots dans lesquels se trouvent des plantes retombantes, qui habillent la paroi.

serrat_emilie
serrat_emilie tilføjede dette til Idées de serrat_emilie7. apr. 2019

grille suspendue au mur + jardinière côté industriel

Billeder i Aalborg

Personer, der synes godt om dette billede, synes også godt om
Interiörfoto 19
Wargentinsgatan
Inspire Jardin 2015
Terassgatan 13
Lovely Abode @ Thomson
First Floor Triple Lateral, Lennox Gardens, London
New Build Apartment in Putney
Meteorvägen
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.