Artillerigatan 65

Kronfoto

—  Houzz
Relaterede billedemner
Dette billede har ingen spørgsmål

Det siger Houzz-brugerne:

antoniawiklund
Antonia af Petersens tilføjede dette til 8 effektive husmor-råd: Få rengøringen overstået på et splitsekund19. maj 2016

Ovn og komfurDet er ikke kun i vasken, at bagepulver kan gøre underværker. Prøv at bruge pulveret oven på komfuret omkring kogepladerne, og spray med eddike. Tør overfladen over, når det er stoppet med at boble og syde. Normalt skal man tage tilløb til at rengøre ovnen, men med en deciliter vand og to deciliter brun sæbe i en sprayflaske, er der ingen undskyldning længere. Spray hele ovnen, luk lågen og tænd på 100 grader i et kvarter. Når ovnen er afkølet, er det bare at tørre den over med en fugtet klud.Tip! Husk at undersøge, hvilken type ovn du har derhjemme. Mange moderne ovne har et program, der får ovnen til at rense sig selv.

Dette kommenterer Houzz-brugere på:

matildeandreassen
matildeandreassen tilføjede dette til Unikke idéer og hack's ;-)8. april 2018

Rengør ovn og komfur. Det er ikke kun i vasken, at bagepulver kan gøre underværker. Prøv at bruge pulveret oven på komfuret omkring kogepladerne, og spray med eddike. Tør overfladen over, når det er stoppet med at boble og syde. Normalt skal man tage tilløb til at rengøre ovnen, men med en deciliter vand og to deciliter brun sæbe i en sprayflaske, er der ingen undskyldning længere. Spray hele ovnen, luk lågen og tænd på 100 grader i et kvarter. Når ovnen er afkølet, er det bare at tørre den over med en fugtet klud.

annelundand
Anne Andersen tilføjede dette til Rengøring22. juni 2017

Ovn og komfur Det er ikke kun i vasken, at bagepulver kan gøre underværker. Prøv at bruge pulveret oven på komfuret omkring kogepladerne, og spray med eddike. Tør overfladen over, når det er stoppet med at boble og syde. Normalt skal man tage tilløb til at rengøre ovnen, men med en deciliter vand og to deciliter brun sæbe i en sprayflaske, er der ingen undskyldning længere. Spray hele ovnen, luk lågen og tænd på 100 grader i et kvarter. Når ovnen er afkølet, er det bare at tørre den over med en fugtet klud.

Personer, der synes godt om dette billede, synes også godt om
Interiors
bostadsfoto
Markvardsgatan 6
Kungsgatan Helsingborg
Funda Christophersen
VILLA IN AGALAROV ESTATE
Køkkener med lignende farver
Malvern East
East Dulwich Ground Floor Extension & Loft
Landhausstil Küche
LIDO HOUSE HOTEL, Newport Beach, CA: Balboa Cottage
Wicklow Town
2018 Artisan Home Tour
sinclair remodel
Back Bay, Boston, MA
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.