1. Garage & skur

94.421 Billeder af garage og skur

Split Rock Timberpeg Lake Home
Split Rock Timberpeg Lake Home
Evolve Design Group
Photographs by Jim Fuhrmann, Built by Blansfield Builders
Storage For A Boy's Needs
Storage For A Boy's Needs
Inspired Closets Delmarva
This client's young son was overrun with a Nerf gun arsenal so large it threatened a takeover of his bedroom! Instead of retreat, fortifications were built to hold his massive armory with style. Slat wall with hooks hold several guns and storage bins for foam ammo. Open shelving showcases prized pieces. And extra large drawers and cabinets keep countless others stored away. Preparations were made for the future as well, with plenty of counter space for homework and study. With its masculine finish in Grey and Midnight Black, this unique system will bolster him through boyhood battles and beyond. He may outgrow Nerf guns, but he'll never outgrow this!
Garage Organization and Shelving
Garage Organization and Shelving
Organization Made Simple Inc.
Garage Storage and Shelving. Holiday Storage. Ashley Dombrow, Organization Made Simple, Inc,
Lillieshall Garden Room
Lillieshall Garden Room
Matthew Giles Architects
Housed within the building is a multi-functioning space along with kitchen, storage and shower room. The use of timber continues here, with walls clad in a warm, natural, birch-plywood. The mirror at the rear of the kitchen reflects the ever-changing planting outside, providing a sense of space and depth. This, along with a rooflight, and small, planted courtyard, bring additional natural light into the space and make the garden an integral part of the building.
Interiors: Home Offices
Interiors: Home Offices
Cue Group of Companies
THE PROJECT: Working strictly within the guidelines set out for Grade I listed properties, Cue & Co of London’s refurbishment of this London home included the complete strip-out, refurbishment and underpinning of the building, along with significant internal structural works. All original floorboards, paneling and woodwork had to be retained and restored. The refurbishment also included a rear extension (pictured) and fit-out of two garden pavilions for guest and staff accommodations. HOME OFFICE: The home office is part of a large rear extension. The homeowner favours design classics, so Mattioli Giancarlo's Nesso table lamp for Artemide sits on the table, looking as good today as it did when it was first designed in 1967. www.cueandco.com
PK17 - Master on The Main Modern Farmhouse
PK17 - Master on The Main Modern Farmhouse
Cascade West Development
This Beautiful Multi-Story Modern Farmhouse Features a Master On The Main & A Split-Bedroom Layout • 5 Bedrooms • 4 Full Bathrooms • 1 Powder Room • 3 Car Garage • Vaulted Ceilings • Den • Large Bonus Room w/ Wet Bar • 2 Laundry Rooms • So Much More!
Lillieshall Garden Room
Lillieshall Garden Room
Matthew Giles Architects
Housed within the building is a multi-functioning space along with kitchen, storage and shower room. The use of timber continues here, with walls clad in a warm, natural, birch-plywood. The mirror at the rear of the kitchen reflects the ever-changing planting outside, providing a sense of space and depth. This, along with a rooflight, and small, planted courtyard, bring additional natural light into the space and make the garden an integral part of the building.
Lillieshall Garden Room
Lillieshall Garden Room
Matthew Giles Architects
Housed within the building is a multi-functioning space along with kitchen, storage and shower room. The use of timber continues here, with walls clad in a warm, natural, birch-plywood. The mirror at the rear of the kitchen reflects the ever-changing planting outside, providing a sense of space and depth. This, along with a rooflight, and small, planted courtyard, bring additional natural light into the space and make the garden an integral part of the building.
Lillieshall Garden Room
Lillieshall Garden Room
Matthew Giles Architects
Housed within the building is a multi-functioning space along with kitchen, storage and shower room. The use of timber continues here, with walls clad in a warm, natural, birch-plywood. The mirror at the rear of the kitchen reflects the ever-changing planting outside, providing a sense of space and depth. This, along with a rooflight, and small, planted courtyard, bring additional natural light into the space and make the garden an integral part of the building.
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.