Houzz Logo Print
  1. Stue
  2. Dagligstue
  3. Loftdesign: Kassette

81 Billeder af lille dagligstue med kassetteloft

Crouch End Apartment
Crouch End Apartment
A New Day - Interior Design Studio
The living room at our Crouch End apartment project, creating a chic, cosy space to relax and entertain. A soft powder blue adorns the walls in a room that is flooded with natural light. Brass clad shelves bring a considered attention to detail, with contemporary fixtures contrasted with a traditional sofa shape.
Classic Main Line Home
Classic Main Line Home
Amy Cuker, MBA, LEED AP
The original wood paneling and coffered ceiling in the living room was gorgeous, but the hero of the room was the brass and glass light fixture that the previous owner installed. We created a seating area around it with comfy chairs perfectly placed for conversation. Being eco-minded in our approach, we love to re-use items whenever possible. The nesting tables and pale blue storage cabinet are from our client’s previous home, which we also had the privilege to decorate. We supplemented these existing pieces with a new rug, pillow and throw blanket to infuse the space with personality and link the colors of the room together.
Cosy reading corner in Belgravia
Cosy reading corner in Belgravia
Supremati
Understated luxury and timeless elegance.
Los Angeles Loft
Los Angeles Loft
Home Styling by Alexis E-Design
Colors here are black, white, woods, & green. The chesterfield couch adds a touch of sophistication , while the patterned black & white rug maintain an element of fun to the room. Large lamps always a plus.
Living Room
Living Room
Cresmark Custom Homes
Lounge Area with built in millwork, open shelving for display, doubel sided fireplace, decorative column, light hardwood flooring, marble slab full height surround, coiffered ceilings
Riverside Cottage Renovation/Addition
Riverside Cottage Renovation/Addition
Katie Hutchison Studio
When the owner of this petite c. 1910 cottage in Riverside, RI first considered purchasing it, he fell for its charming front façade and the stunning rear water views. But it needed work. The weather-worn, water-facing back of the house was in dire need of attention. The first-floor kitchen/living/dining areas were cramped. There was no first-floor bathroom, and the second-floor bathroom was a fright. Most surprisingly, there was no rear-facing deck off the kitchen or living areas to allow for outdoor living along the Providence River. In collaboration with the homeowner, KHS proposed a number of renovations and additions. The first priority was a new cantilevered rear deck off an expanded kitchen/dining area and reconstructed sunroom, which was brought up to the main floor level. The cantilever of the deck prevents the need for awkwardly tall supporting posts that could potentially be undermined by a future storm event or rising sea level. To gain more first-floor living space, KHS also proposed capturing the corner of the wrapping front porch as interior kitchen space in order to create a more generous open kitchen/dining/living area, while having minimal impact on how the cottage appears from the curb. Underutilized space in the existing mudroom was also reconfigured to contain a modest full bath and laundry closet. Upstairs, a new full bath was created in an addition between existing bedrooms. It can be accessed from both the master bedroom and the stair hall. Additional closets were added, too. New windows and doors, new heart pine flooring stained to resemble the patina of old pine flooring that remained upstairs, new tile and countertops, new cabinetry, new plumbing and lighting fixtures, as well as a new color palette complete the updated look. Upgraded insulation in areas exposed during the construction and augmented HVAC systems also greatly improved indoor comfort. Today, the cottage continues to charm while also accommodating modern amenities and features.
Une maison de vacances
Une maison de vacances
Bleu-Nacré
Un canapé d'angle trouve sa place derrière la cloison centrale. Un espace plus cosy qui permet tout de même d'avoir une vue sur le jardin.
Kensington Living Room Refresh
Kensington Living Room Refresh
Trish Harsh Design
A beautiful living space with a lot of light through a full wall of windows. The homeowner had done some upgrades tot he room but disliked them and hired me to fix those mistakes and make the room light, bright and welcoming while maintaining her personal style.
Salón | Calle Bruc | Barcelona
Salón | Calle Bruc | Barcelona
Mil-limetre
Large living room Construido en 1910, el piso de 158 m2 en la calle Bruc tiene todo el encanto de la época, desde los azulejos hidráulicos hasta las molduras, sin olvidar las numerosas puertas con vidrieras y los elementos de carpintería. ​ Lo más interesante de este apartamento son los azulejos hidráulicos, que son diferentes en cada habitación. Esto nos llevó a una decoración minimalista para dar paso a los motivos muy coloridos y poderosos del suelo. ​ ​ Fue necesario realizar importantes obras de renovación, especialmente en la galería donde la humedad había deteriorado por completo la carpintería. ​
GENERAL NEST
GENERAL NEST
Design Studio Zimenko Yuriy
Старые деревянные полы выкрасили в белый. Белыми оставили стены и потолки. Позже дом украсили прикроватные тумбы, сервант, комод и шифоньер белого цвета

81 Billeder af lille dagligstue med kassetteloft

1
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Houzz bruger cookies og lignende teknologier til at tilpasse min oplevelse, give mig relevant indhold og forbedre Houzz-produkter og -tjenester. Ved at klikke på 'Accepter' accepterer jeg dette, som beskrevet yderligere i Houzz-cookiepolitikken. Jeg kan afvise ikke-essentielle cookies ved at klikke på 'Administrer præferencer'.