1. Spisestue

384 Billeder af spisestue med hvælvet loft

Dining Area
Dining Area
Stratti Building Group
Here’s another shot of our Liechhardt project showing the formal dining space ! The space features beautiful distressed walls with 5 metre high steel windows and door frames with exposed roof trusses⠀ ⠀ Designed by Hare + Klein⠀ Built by Stratti Building Group Photo by Shannon Mcgrath
Egypt Valley Traditional Residence
Egypt Valley Traditional Residence
Jennifer Butler Design
Who wouldn’t want to have breakfast in this nook? The custom banquette is upholstered in practical textiles from Brentano and Momentum. The custom chairs are from Lorts.
Bambury's Hillside Chalet - Open Concept Main Floor
Bambury's Hillside Chalet - Open Concept Main Floor
Sherri Fitzgerald - Ultimate Decor
Open concept main floor: This is a lovely rental chalet , overlooking coastal Rocky Harbor on the beautiful island of Newfoundland, Canada. The whole decorating concept is inspired the peaceful tranquility of its surroundings and the spectacular views of the ocean, harbor and town. The open concept is light and airy with a coastal, contemporary look. It has an art gallery feel as it displays art and canvas photos from Newfoundland artists. The living room, bathroom and entry showcases art from local Rocky Harbor artist Miranda Reid. The dining room displays the 'Grates Cove Iceberg' photo by Newfoundland photographer Eric Bartlett. The windows make you feel like you are living in the open air as you look out at the nature and coastal views surrounding this chalet. There are three bedrooms and two bathrooms, including a Master bedroom loft with its own en-suite and reading area with a peaceful view of the harbor. The accent walls and interior doors are painted with Benjamin Moore paint in Whale Grey. This creates an even flow of colors throughout this space . It boasts beautiful hardwood flooring and contemporary fixtures and decor throughout its interior that reflect a travelers urge to explore!
north 40
north 40
AXIS Productions
An existing Dining Room in a remodeled home in the Aspen Employee neighborhood known as the North Forty. Scandinavian styling. Remodeled staircase, with metal railing.
Bambury's Hillside Chalet - Open Concept Main Floor
Bambury's Hillside Chalet - Open Concept Main Floor
Sherri Fitzgerald - Ultimate Decor
Open concept main floor: This is a lovely rental chalet , overlooking coastal Rocky Harbor on the beautiful island of Newfoundland, Canada. The whole decorating concept is inspired the peaceful tranquility of its surroundings and the spectacular views of the ocean, harbor and town. The open concept is light and airy with a coastal, contemporary look. It has an art gallery feel as it displays art and canvas photos from Newfoundland artists. The living room, bathroom and entry showcases art from local Rocky Harbor artist Miranda Reid. The dining room displays the 'Grates Cove Iceberg' photo by Newfoundland photographer Eric Bartlett. The windows make you feel like you are living in the open air as you look out at the nature and coastal views surrounding this chalet. There are three bedrooms and two bathrooms, including a Master bedroom loft with its own en-suite and reading area with a peaceful view of the harbor. The accent walls and interior doors are painted with Benjamin Moore paint in Whale Grey. This creates an even flow of colors throughout this space . It boasts beautiful hardwood flooring and contemporary fixtures and decor throughout its interior that reflect a travelers urge to explore!
Berkeley Lake Renovation
Berkeley Lake Renovation
TVL Creative Ltd.
[Our Clients] We were so excited to help these new homeowners re-envision their split-level diamond in the rough. There was so much potential in those walls, and we couldn’t wait to delve in and start transforming spaces. Our primary goal was to re-imagine the main level of the home and create an open flow between the space. So, we started by converting the existing single car garage into their living room (complete with a new fireplace) and opening up the kitchen to the rest of the level. [Kitchen] The original kitchen had been on the small side and cut-off from the rest of the home, but after we removed the coat closet, this kitchen opened up beautifully. Our plan was to create an open and light filled kitchen with a design that translated well to the other spaces in this home, and a layout that offered plenty of space for multiple cooks. We utilized clean white cabinets around the perimeter of the kitchen and popped the island with a spunky shade of blue. To add a real element of fun, we jazzed it up with the colorful escher tile at the backsplash and brought in accents of brass in the hardware and light fixtures to tie it all together. Through out this home we brought in warm wood accents and the kitchen was no exception, with its custom floating shelves and graceful waterfall butcher block counter at the island. [Dining Room] The dining room had once been the home’s living room, but we had other plans in mind. With its dramatic vaulted ceiling and new custom steel railing, this room was just screaming for a dramatic light fixture and a large table to welcome one-and-all. [Living Room] We converted the original garage into a lovely little living room with a cozy fireplace. There is plenty of new storage in this space (that ties in with the kitchen finishes), but the real gem is the reading nook with two of the most comfortable armchairs you’ve ever sat in. [Master Suite] This home didn’t originally have a master suite, so we decided to convert one of the bedrooms and create a charming suite that you’d never want to leave. The master bathroom aesthetic quickly became all about the textures. With a sultry black hex on the floor and a dimensional geometric tile on the walls we set the stage for a calm space. The warm walnut vanity and touches of brass cozy up the space and relate with the feel of the rest of the home. We continued the warm wood touches into the master bedroom, but went for a rich accent wall that elevated the sophistication level and sets this space apart. [Hall Bathroom] The floor tile in this bathroom still makes our hearts skip a beat. We designed the rest of the space to be a clean and bright white, and really let the lovely blue of the floor tile pop. The walnut vanity cabinet (complete with hairpin legs) adds a lovely level of warmth to this bathroom, and the black and brass accents add the sophisticated touch we were looking for. [Office] We loved the original built-ins in this space, and knew they needed to always be a part of this house, but these 60-year-old beauties definitely needed a little help. We cleaned up the cabinets and brass hardware, switched out the formica counter for a new quartz top, and painted wall a cheery accent color to liven it up a bit. And voila! We have an office that is the envy of the neighborhood.
Kendrick's Cabin Remodel
Kendrick's Cabin Remodel
Centre Sky Architecture Ltd
Kendrick's Cabin is a full interior remodel, turning a traditional mountain cabin into a modern, open living space. The walls and ceiling were white washed to give a nice and bright aesthetic. White the original wood beams were kept dark to contrast the white. New, larger windows provide more natural light while making the space feel larger. Steel and metal elements are incorporated throughout the cabin to balance the rustic structure of the cabin with a modern and industrial element.
Simply Seaside
Simply Seaside
Nikki Levy Interiors
A dining room that is the heart of the home. Open for all to use, but still so pulled together and sophisticated. Outdoors / Indoors has never been more inviting
Gig Harbor - Henderson Bay House
Gig Harbor - Henderson Bay House
Avant Garde Wood Floors
Contemporary style dining and kitchen area with nine inch wide european oak hardwood floors, life edge walnut table, modern wood chairs, wood windows, waterfall kitchen island, modern light fixtures and overall simple decor! Luxury home by TCM Built
Wine Country Rustic
Wine Country Rustic
BK Interior Design
Perched on a hilltop high in the Myacama mountains is a vineyard property that exists off-the-grid. This peaceful parcel is home to Cornell Vineyards, a winery known for robust cabernets and a casual ‘back to the land’ sensibility. We were tasked with designing a simple refresh of two existing buildings that dually function as a weekend house for the proprietor’s family and a platform to entertain winery guests. We had fun incorporating our client’s Asian art and antiques that are highlighted in both living areas. Paired with a mix of neutral textures and tones we set out to create a casual California style reflective of its surrounding landscape and the winery brand.
Berkeley Lake Renovation
Berkeley Lake Renovation
TVL Creative Ltd.
[Our Clients] We were so excited to help these new homeowners re-envision their split-level diamond in the rough. There was so much potential in those walls, and we couldn’t wait to delve in and start transforming spaces. Our primary goal was to re-imagine the main level of the home and create an open flow between the space. So, we started by converting the existing single car garage into their living room (complete with a new fireplace) and opening up the kitchen to the rest of the level. [Kitchen] The original kitchen had been on the small side and cut-off from the rest of the home, but after we removed the coat closet, this kitchen opened up beautifully. Our plan was to create an open and light filled kitchen with a design that translated well to the other spaces in this home, and a layout that offered plenty of space for multiple cooks. We utilized clean white cabinets around the perimeter of the kitchen and popped the island with a spunky shade of blue. To add a real element of fun, we jazzed it up with the colorful escher tile at the backsplash and brought in accents of brass in the hardware and light fixtures to tie it all together. Through out this home we brought in warm wood accents and the kitchen was no exception, with its custom floating shelves and graceful waterfall butcher block counter at the island. [Dining Room] The dining room had once been the home’s living room, but we had other plans in mind. With its dramatic vaulted ceiling and new custom steel railing, this room was just screaming for a dramatic light fixture and a large table to welcome one-and-all. [Living Room] We converted the original garage into a lovely little living room with a cozy fireplace. There is plenty of new storage in this space (that ties in with the kitchen finishes), but the real gem is the reading nook with two of the most comfortable armchairs you’ve ever sat in. [Master Suite] This home didn’t originally have a master suite, so we decided to convert one of the bedrooms and create a charming suite that you’d never want to leave. The master bathroom aesthetic quickly became all about the textures. With a sultry black hex on the floor and a dimensional geometric tile on the walls we set the stage for a calm space. The warm walnut vanity and touches of brass cozy up the space and relate with the feel of the rest of the home. We continued the warm wood touches into the master bedroom, but went for a rich accent wall that elevated the sophistication level and sets this space apart. [Hall Bathroom] The floor tile in this bathroom still makes our hearts skip a beat. We designed the rest of the space to be a clean and bright white, and really let the lovely blue of the floor tile pop. The walnut vanity cabinet (complete with hairpin legs) adds a lovely level of warmth to this bathroom, and the black and brass accents add the sophisticated touch we were looking for. [Office] We loved the original built-ins in this space, and knew they needed to always be a part of this house, but these 60-year-old beauties definitely needed a little help. We cleaned up the cabinets and brass hardware, switched out the formica counter for a new quartz top, and painted wall a cheery accent color to liven it up a bit. And voila! We have an office that is the envy of the neighborhood.
Uanset om du søger inspiration til spisestue med hvælvet loft -renovering, eller skal til at bygge et designer-spisestue helt fra bunden, kan du hos Houzz finde 384 billeder fra landets bedste designere, dekoratører og arkitekter, herunder Norris Architecture og Lissa Lee Hickman. Gennemse -billeder i forskellige farver og designs, og når du finder et spisestue med hvælvet loft -design, som inspirerer dig, kan du gemme det i din idébog. Du kan ligeledes kontakte eksperten, der uploadede det billede, som du i første omgang blev inspireret af. Oplev det smukke spisestue med hvælvet loft -idé-billedgalleri for at finde ud af, hvorfor netop Houzz er den bedste platform inden for boligforbedring og design.,
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.