1. Udendørs
  2. Veranda

120.301 Billeder af veranda

Bedstefar i en gyngestol på verandaen … Et billede mange nok ser for deres indre blik, når de tænker på sydstaterne i USA. Men du behøver heldigvis ikke tage over Atlanten for at nyde en god kop te eller et glas vin på en veranda. En overdækket terrasse, der omkranser huset er blevet mere og mere populære og er du den heldige indehaver af det eftertragtede udendørsområde, så kig med her for nogle gode idéer til din veranda indretning …

Hvilke muligheder er der med en veranda?


Til de grønne fingre kunne du måske overveje et veranda drivhus? Afhængig af størrelse på veranda er der også nogle, der vælger at bruge sin veranda til ekstra opbevaring – måske af hynder i hyndebokse eller af haveredskaber i et integreret skur. Ønsker du at pifte en overdækket terrasse lidt op, så tænk på at belysning på veranda kan forlænge timerne, hvor du bruger den hver dag. Gode materialer til veranda kan forvandle en slidt veranda til en oase og et frirum, hvor også bare tæer har lyst til at opholde sig, når sommeren byder på de mange pludselige byger. Der er mange muligheder med en overdækket terrasse – det handler om at være realistiske med sine veranda ideer og søge veranda inspiration, der også tager hensyn til den lidt smalle form i indretningen.

Hvor finder jeg idéer til en veranda?


Det gør du blandt andet her … Indretning af din veranda handler om at få maksimalt ud af ofte minimal plads. En veranda er lidt en mellemting mellem en overdækket terrasse og en altan, så du bør tænke dig godt om, når du indretter den. Hvis du finder inspiration til veranda indretning på terrasser med terrasseoverdækning, så tænk over, at man skal kunne gå forbi på den forholdsvis smalle område, som en veranda strækker sig over og at den er overdækket så den virker mørkere end en åben terrasse. Søger du veranda inspiration i altanindretning, så husk at have i tankerne, at din veranda er en del af facaden på dit hus, så hvad du evt. vælger at hænge på gelænder eller under udhænget skal også se pænt ud udefra.

Bliv inspireret af billeder af verandaer her på Houzz

Uanset om du søger inspiration til veranda -renovering, eller skal til at bygge et designer-veranda helt fra bunden, kan du hos Houzz finde 120.301 billeder fra landets bedste designere, dekoratører og arkitekter, herunder Boyer Building Corporation og Stephen Alexander Homes & Neighborhoods. Gennemse -billeder i forskellige farver og designs, og når du finder et veranda -design, som inspirerer dig, kan du gemme det i din idébog. Du kan ligeledes kontakte eksperten, der uploadede det billede, som du i første omgang blev inspireret af. Oplev det smukke veranda -idé-billedgalleri for at finde ud af, hvorfor netop Houzz er den bedste platform inden for boligforbedring og design.,
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.