Houzz Logo Print
The Social Kitchen
The Social Kitchen
Edmond Kitchen & Bath LLC
This creative transitional space was transformed from a very dated layout that did not function well for our homeowners - who enjoy cooking for both their family and friends. They found themselves cooking on a 30" by 36" tiny island in an area that had much more potential. A completely new floor plan was in order. An unnecessary hallway was removed to create additional space and a new traffic pattern. New doorways were created for access from the garage and to the laundry. Just a couple of highlights in this all Thermador appliance professional kitchen are the 10 ft island with two dishwashers (also note the heated tile area on the functional side of the island), double floor to ceiling pull-out pantries flanking the refrigerator, stylish soffited area at the range complete with burnished steel, niches and shelving for storage. Contemporary organic pendants add another unique texture to this beautiful, welcoming, one of a kind kitchen! Photos by David Cobb Photography.
Los Altos New Residence
Los Altos New Residence
Klopf Architecture
Klopf Architecture and Outer space Landscape Architects designed a new warm, modern, open, indoor-outdoor home in Los Altos, California. Inspired by mid-century modern homes but looking for something completely new and custom, the owners, a couple with two children, bought an older ranch style home with the intention of replacing it. Created on a grid, the house is designed to be at rest with differentiated spaces for activities; living, playing, cooking, dining and a piano space. The low-sloping gable roof over the great room brings a grand feeling to the space. The clerestory windows at the high sloping roof make the grand space light and airy. Upon entering the house, an open atrium entry in the middle of the house provides light and nature to the great room. The Heath tile wall at the back of the atrium blocks direct view of the rear yard from the entry door for privacy. The bedrooms, bathrooms, play room and the sitting room are under flat wing-like roofs that balance on either side of the low sloping gable roof of the main space. Large sliding glass panels and pocketing glass doors foster openness to the front and back yards. In the front there is a fenced-in play space connected to the play room, creating an indoor-outdoor play space that could change in use over the years. The play room can also be closed off from the great room with a large pocketing door. In the rear, everything opens up to a deck overlooking a pool where the family can come together outdoors. Wood siding travels from exterior to interior, accentuating the indoor-outdoor nature of the house. Where the exterior siding doesn’t come inside, a palette of white oak floors, white walls, walnut cabinetry, and dark window frames ties all the spaces together to create a uniform feeling and flow throughout the house. The custom cabinetry matches the minimal joinery of the rest of the house, a trim-less, minimal appearance. Wood siding was mitered in the corners, including where siding meets the interior drywall. Wall materials were held up off the floor with a minimal reveal. This tight detailing gives a sense of cleanliness to the house. The garage door of the house is completely flush and of the same material as the garage wall, de-emphasizing the garage door and making the street presentation of the house kinder to the neighborhood. The house is akin to a custom, modern-day Eichler home in many ways. Inspired by mid-century modern homes with today’s materials, approaches, standards, and technologies. The goals were to create an indoor-outdoor home that was energy-efficient, light and flexible for young children to grow. This 3,000 square foot, 3 bedroom, 2.5 bathroom new house is located in Los Altos in the heart of the Silicon Valley. Klopf Architecture Project Team: John Klopf, AIA, and Chuang-Ming Liu 
Landscape Architect: Outer space Landscape Architects 
Structural Engineer: ZFA Structural Engineers 
Staging: Da Lusso Design 
Photography ©2018 Mariko Reed 
Location: Los Altos, CA
 Year completed: 2017
Barn Addition
Barn Addition
Kessler Construction LLC
Exterior of barn with shingle roof and porch.
Lakeside Getaway
Lakeside Getaway
RLH Studio
Spacecrafting Photography
NYC Kitchen Remodel
NYC Kitchen Remodel
Palette Pro Painting & Renovation
Corsica Model Master Bedroom
Corsica Model Master Bedroom
Masterpiece Design Group
The flat stock trim aligned perfectly with the furniture serving as artwork and creating a modern look to this beautiful space.
Pantry
Pantry
KuDa Photography
Designed by Rod Graham and Gilyn McKelligon. Photo by KuDa Photography
Modern Farmhouse
Modern Farmhouse
Glo European Windows & Doors
This modern farmhouse located outside of Spokane, Washington, creates a prominent focal point among the landscape of rolling plains. The composition of the home is dominated by three steep gable rooflines linked together by a central spine. This unique design evokes a sense of expansion and contraction from one space to the next. Vertical cedar siding, poured concrete, and zinc gray metal elements clad the modern farmhouse, which, combined with a shop that has the aesthetic of a weathered barn, creates a sense of modernity that remains rooted to the surrounding environment. The Glo double pane A5 Series windows and doors were selected for the project because of their sleek, modern aesthetic and advanced thermal technology over traditional aluminum windows. High performance spacers, low iron glass, larger continuous thermal breaks, and multiple air seals allows the A5 Series to deliver high performance values and cost effective durability while remaining a sophisticated and stylish design choice. Strategically placed operable windows paired with large expanses of fixed picture windows provide natural ventilation and a visual connection to the outdoors.
Jones Road
Jones Road
Adam Woodruff LLC
Designer: Adam Woodruff www.adamwoodruff.com Image: © 2013 Adam Woodruff + Associates All Rights Reserved
Royal Kahala
Royal Kahala
Tommy Bahama Home
Inspired by British Campaign styling, this home office space features Tommy Bahama Home furniture.
Cherry Project
Cherry Project
Studio H Designs, Inc.
New French Country
New French Country
Kyle Hunt & Partners, Incorporated
James Kruger, LandMark Photography Interior Design: Martha O'Hara Interiors Architect: Sharratt Design & Company
Brooklyn Garden Design Backyard - Cedar Pergola, Fence, Artificial Turf, Grasses
Brooklyn Garden Design Backyard - Cedar Pergola, Fence, Artificial Turf, Grasses
Amber Freda Garden Design
This Boerum Hill, Brooklyn backyard features an ipe deck, knotty cedar fencing, artificial turf, a cedar pergola with corrugated metal roof, stepping stones, and loose Mexican beach stones. The contemporary outdoor furniture is from Restoration Hardware. Plantings are a lush mix of grasses, cherry trees, bamboo, roses, trumpet vines, variegated irises, hydrangeas, and sky pencil hollies.
Aspen
Aspen
Paul Gray Homes
The natural wood floors beautifully accent the design of this gorgeous gourmet kitchen, complete with vaulted ceilings, brass lighting and a dark wood island. Photo Credit: Shane Organ Photography

172.566 billeder og indretningsidéer

1
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Houzz bruger cookies og lignende teknologier til at tilpasse min oplevelse, give mig relevant indhold og forbedre Houzz-produkter og -tjenester. Ved at klikke på 'Accepter' accepterer jeg dette, som beskrevet yderligere i Houzz-cookiepolitikken. Jeg kan afvise ikke-essentielle cookies ved at klikke på 'Administrer præferencer'.