Grand Prato Estate
Grand Prato Estate
Design West
The infinity-edge swimming pool, which measures 40 by 60 feet, was designed so that water flows toward a crackling fire pit in this complete backyard entetainment space.
The Bentley Bay Miami Beach
The Bentley Bay Miami Beach
The Bentley Bay Miami Beach
The ultra-luxurious Bentley residences are located on floors 2 to 23 in the North Tower and 5 to 25 in the South tower and they feature: Expansive private terraces, accessible from all bedrooms and living rooms; floor-to-ceilings reinforced sliding glass exterior doors with tempered, energy-efficient tinted blue glass designed to meet and surpass South Florida's rigid building standards; Walk in closets; floor-to-ceiling glass windows; pre-wired for a high-speed Internet access; pre-wired for cable TV; pre-wired for multiple telephone lines; pre-wired for security systems; handcrafted European solid core wood interior doors; 9-ft high smooth finished ceilings; individual security system with front entry keypads and fire sprinklers, smoke detectors and alarms throughout living and sleeping areas.
Natalia, Waschtisch und Dusche
Natalia, Waschtisch und Dusche
balneo-design, harald schnur
ESG-Falt-Türe zwischen Waschtisch und barrierefreier, gefliester Dusche. Sitzbank-Abdeckung: Corian. Der Wandablauf der Dusche ist in die Wannenverkleidung integriert.
Central Park West
Central Park West
PLAN
Private Residence near Central Park
Grand Home with White Painted Brick Exterior
Grand Home with White Painted Brick Exterior
Paper Moon Painting
Grand traditional home with white painted brick. We painted this beauty in Benjamin Moore's OC-152, "Super White". Fabulous entry!
Planungsbeispiele von Passion München
Planungsbeispiele von Passion München
passion-muenchen
Warum das Schlafzimmer immer ins Obergeschoss? - Bei diesem Entwurf, wir das Schlafzimmer direkt mit der Terasse verbunden. Durch Raumhohe Glasfronten lässt sich der komplette Raum nach aussen öffnen.
Eclectic Sophistication
Eclectic Sophistication
Bilotta Kitchens
For this expansive kitchen renovation, Designer, Randy O’Kane of Bilotta Kitchens worked with interior designer Gina Eastman and architect Clark Neuringer. The backyard was the client’s favorite space, with a pool and beautiful landscaping; from where it’s situated it’s the sunniest part of the house. They wanted to be able to enjoy the view and natural light all year long, so the space was opened up and a wall of windows was added. Randy laid out the kitchen to complement their desired view. She selected colors and materials that were fresh, natural, and unique – a soft greenish-grey with a contrasting deep purple, Benjamin Moore’s Caponata for the Bilotta Collection Cabinetry and LG Viatera Minuet for the countertops. Gina coordinated all fabrics and finishes to complement the palette in the kitchen. The most unique feature is the table off the island. Custom-made by Brooks Custom, the top is a burled wood slice from a large tree with a natural stain and live edge; the base is hand-made from real tree limbs. They wanted it to remain completely natural, with the look and feel of the tree, so they didn’t add any sort of sealant. The client also wanted touches of antique gold which the team integrated into the Armac Martin hardware, Rangecraft hood detailing, the Ann Sacks backsplash, and in the Bendheim glass inserts in the butler’s pantry which is glass with glittery gold fabric sandwiched in between. The appliances are a mix of Subzero, Wolf and Miele. The faucet and pot filler are from Waterstone. The sinks are Franke. With the kitchen and living room essentially one large open space, Randy and Gina worked together to continue the palette throughout, from the color of the cabinets, to the banquette pillows, to the fireplace stone. The family room’s old built-in around the fireplace was removed and the floor-to-ceiling stone enclosure was added with a gas fireplace and flat screen TV, flanked by contemporary artwork. Designer: Bilotta’s Randy O’Kane with Gina Eastman of Gina Eastman Design & Clark Neuringer, Architect posthumously Photo Credit: Phillip Ennis
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.