Brae Burn Modern

This new house is located in a quiet residential neighborhood developed in the 1920’s, that is in transition, with new larger homes replacing the original modest-sized homes. The house is designed to be harmonious with its traditional neighbors, with divided lite windows, and hip roofs. The roofline of the shingled house steps down with the sloping property, keeping the house in scale with the neighborhood. The interior of the great room is oriented around a massive double-sided chimney, and opens to the south to an outdoor stone terrace and gardens. Photo by: Nat Rea Photography

—  Houzz
Relaterede billedemner
Dette billede har ingen spørgsmål

Billeder i Brae Burn Modern

Gange med lignende farver
Greenwich
home story Pascal Walter
Coastal Hallway & Landing
Cosy House
DUTCH Kitchens: TRANSITIONAL style
Southern Living Idea House
Spring Feelings§
Aménagement
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.