Brønlunds Alle 5, Hellerup

—  Houzz
Relaterede billedemner
Dette billede har ingen spørgsmål

Det siger Houzz-brugerne:

kasper_iversen
Kasper Iversen tilføjede dette til 4 smarte måder: Brug idébøger til at kommunikere med dine kunder31. marts 2020

Er du stadig ikke rigtig kommet i gang med at bruge idébøger på Houzz til at samarbejdet med dine kunder? Opdag, hvordan det smarte værktøj både kan forenkle og forbedre kommunikationen med dine kunder. De kan hjælpe dig med alt fra at få indsigt i dine kunders ønsker og visioner i begyndelsen af projektet – til finjustering af de sidste detaljer og formidling af komplekse idéer.

kasper_iversen
Kasper Iversen tilføjede dette til Hvordan finder du nye kunder?24. september 2018

1. Udnyt potentialet på HouzzDu finder – bogstaveligt talt lige ved hånden – en stor uopdaget kundekreds, der bare venter på at finde dig. Vidste du, at Houzz har 40 millioner brugere på verdensplan, og at 70 % af dem er i gang med at renovere eller planlægger et fremtidigt projekt i deres hjem?En god måde at nå ud til dem på, er gennem vores forum, hvor du kan kommunikere direkte med Houzz-brugere om projekter og bolig-dilemmaer. Man kan sige, at hver gang din profil fremgår et sted på platformen, er det som at introducere dit firma for en stor gruppe boligejere, der netop står og leder efter den rette ekspert. Så hvis du virker imødekommende og hjælpsom i forummet, er der gode chancer for, at det er her, du finder dit næste job.Læs også: 5 ting, der står i vejen for vækst i dit firma

Dette kommenterer Houzz-brugere på:

____________998498
Артем Леонов tilføjede dette til Гостиная29. juli 2019

Книги, документы, рабочее место

Hjemmekontorer med lignende farver
Sudbury Dream Home
Reeds Hideaway
Millenium Tower Penthouse
Lo-Hi Residence
SIX JETONS
Lombard
SVK Interior Design - Russian Hill
Kahala Custom
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.