Contemporary Powder Room

—  Houzz
Relaterede billedemner
Dette billede har ingen spørgsmål

Det siger Houzz-brugerne:

antoniawiklund
Antonia af Petersens tilføjede dette til Tag de hotteste trends fra modeverdenens catwalks med hjem31. oktober 2016

Frynser og fjerNår vi siger frynser og fjer, tænker du måske, at det handler om noget i retning af det vilde vesten eller bohemeagtig sommerstil - men det gør det slet ikke! Prøv bare at se, hvordan Armani bruger frynser, eller hent inspiration hos Pradas legesyge look, der blev luftet ved Milanos modeuge. Og faktisk kan både frynser og fjer være kærkomne tilføjelser til minimalistiske indretninger, da de bryder smukt med overfladerne takket være deres teksturerede fremtoning. På dette badeværelse har man opsat håndlavet tapet med frynser. Hvis du synes, det bliver lidt for meget, kan du eventuelt nøjes med en pude med frynser eller fjer på kanterne - så kan du flytte den rundt mellem stue og soveværelse efter behov. Du kan også peppe en lampe op med en fjerprydet skærm.

baanthony
Bryan Anthony tilføjede dette til Houzz Tour: Fra kirke til overvældende smukt familiehjem i Chicago15. december 2015

Den Chicago-baserede kunsthåndværker Anna Wolfson skabte vægbeklædningen til dametoilettet på første sal af naturmaterialet jute. Gulvet er belagt med sekskantede cementfliser, og den specialdesignede fedtstensvask er designet af Thelen.Vægbeklædning: Anna Wolfson; Håndvask inventar og holder: Purist, KohlerSpejl: AnthropologieGulvklinker: Strata, Cement Tile Shop

Dette kommenterer Houzz-brugere på:

tinajoy10
Tina tilføjede dette til Rainbow Bathroom12. september 2018

Powder bath - I like this arrangement.

Små badeværelser med lignende farver
Eclectic Mid Century Modern
Bathrooms
McMaster
繋がる秘密基地 -ジャストサイズの心地よさ-(一戸建て)
Forest Hill Classic Georgian Reno
Ranch House
San Mateo Home
Tennessee River Custom
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.