Dieffenbachia

Dieffenbachia, som ses på billedet til venstre, er en meget mørketolerant plante og kan med sine brogede blade bidrage med et levende udtryk i selv de mørkeste rum. Derudover besidder den luftrensende egenskaber og kan derfor passende sættes i soveværelset.

—  Houzz
Relaterede billedemner
Dette billede har ingen spørgsmål

Det siger Houzz-brugerne:

helle_sindal
Helle Sindal tilføjede dette til Test dig selv: Hvilke potteplanter passer til din livsstil?8. oktober 2018

2. Lys og vand i passende mængder er afgørende for dine potteplanters trivsel. Tænker du over det, når du vælger planter?Ja, jeg flytter tit rundt på mine planter, så de har optimale betingelser for at vokse. [DIY-dyrker]Nej, faktisk tænker jeg overhovedet ikke på planter. [Plante-ignorant]Ja, jeg bruger helst kun regnvand til mine potteplanter. [Grøn entusiast]Jeg har haft mange forskellige planter, så jeg ved efterhånden, hvad der skal til. [Firstmover]Ja, jeg har ihvertfald købt en vandkande, som passer perfekt til mine urtepotteskjulere. [Design-dyrker]Jeg spørger bare min veninde, som allerede har de samme planter som mig. [Som mange andre]

kasper_iversen
Kasper Iversen tilføjede dette til Eksperter: Sådan får du succes med efterårets planter indendørs25. september 2018

4. Prioriter dit plantebudgetHvis du har et begrænset plantebudget for efteråret, bør du gå efter en større karakterfuld plante med wow-faktor og volumen, anbefaler Greenify’s stifter Michala Kjær-Holm. “Med en statementplante har man noget flot og grønt at se på og en plante, som giver karakter og liv til rummet i de kolde og mere mørke måneder,” siger hun.Test dig selv: Hvilke planter skal du vælge?

Personer, der synes godt om dette billede, synes også godt om
Lone Theils
Form 45 / Røget eg + Form 2 og 6 / Sort Fenix
Nyt badeværelse
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.