Form 2 + Form 6 / Hvid

—  Houzz
Relaterede billedemner
Dette billede har ingen spørgsmål

Det siger Houzz-brugerne:

camillapedersen
Camilla Østergaard Pedersen tilføjede dette til 4 eksperter: Sådan vil køkkenøen forme vores liv i fremtiden10. marts 2019

Det sociale aspekt Samtalekøkken, køkkenø, kogeø, eller bare ø – kært barn, mange navne. Og vigtigere endnu: mange funktioner! Ifølge Jannie Kjær fra Multiform Aalborg har køkkenet ændret sig meget gennem tiden, og køkkenøen har fået en stor plads i danskernes hjerter. Især for børnefamilier er øens funktion som socialt samlingspunkt på travle eftermiddage og stille weekend-morgener den største årsag til dens store popularitet. ”Øen giver børnefamilier muligheden for at kombinere madlavning, lektier og samvær – det sociale element vægtes højt. For par, hvor børnene er flyttet hjemmefra, er det ideen om, at den ene laver mad, og den anden kan sidde med et glas vin på en barstol ved øen og hygge,” supplerer Lene Halse Hornemann, designer og indehaver af Multiform Design Center Copenhagen.

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.