Form 45 / Røget eg + Form 2 / Hvid

To år tog det for Karin og Jesper Therkildsen at ombygge det nedslidte baghus til et moderne drømmehus fyldt med skræddersyede luksusløsninger. I dag står huset knivskarpt med hvidpudset facade og sorte industrielle vinduer, der sender en klar reference til fortiden som lagerbygning.

—  Houzz
Relaterede billedemner
Dette billede har ingen spørgsmål

Det siger Houzz-brugerne:

benedikte_lundberg50
Benedikte Lundberg tilføjede dette til Gammel lagerbygning forvandlet til moderne byhus med drømmekøkken26. september 2019

KØKKENFORVANDLING I FREDERICIAHer bor: Arkitekt Jesper Therkildsen og hans kone.Beliggenhed: Fredericia.Projekt: Renovering af køkkenalrum og stue med installering af et køkken fra Multiform.Det var egentlig slet ikke meningen, at Jesper Therkildsen og hans kone skulle have et nyt hjem. Men der var ingen vej tilbage, da de først faldt for den gamle lagerbygning, som de fik øjnene op for, da de var på udkig efter lokaler til Jespers kones klinik. En gennemrenovering af de godt 350 kvadratmeter har forvandlet den gamle bygning fra 1930’erne til en topmoderne bolig.

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.