Hamptons Project

RixRyan Photography

—  Houzz
Relaterede billedemner
Dette billede har ingen spørgsmål

Det siger Houzz-brugerne:

benedikte_lundberg
Benedikte Lundberg tilføjede dette til 10 tjekkede tips: Indret dit køkken, som en kok ville gøre det14. februar 2017

1. Et viktualiekammer fra himlenIngen kok uden gode råvarer! Og det gør da bestemt heller ikke noget, hvis de er præsenteret på en flot måde i køkkenet eller i et viktualiekammer ved siden af. Hæld tørvører som mel, sukker, ris, krydderier og pasta på store glasbøtter og sæt små klistermærker på glassene med beskrivelser af indholdet. Grøntsager og frugt, der ikke skal på køl, kan ligeledes lægges i flettede kurve, og glasflasker kan placeres i flaskekasser eller kurve som på billedet. Det gør varerne langt nemmere at gå til og kan måske endda inspirere kokken til nye retter, når de står præsenteret på en systematisk og overskuelig måde.

ssamuelsen
Sandra Samuelsen tilføjede dette til Eksperternes bedste tips: Sådan får du en mere ryddelig hverdag1. juni 2016

Tag opvasken med det sammeNæste råd er nok ikke lige nemt for forældre med små børn, der som regel bliver afbrudt med fem minutters mellemrum. Men de to eksperter er helt enige om, at det at lave en opgave fra start til slut hver eneste gang vil føre til et mere ryddeligt hjem.Læs også: Kom til bunds i ÅH NEJ-rodet derhjemme

stromberg_amanda
Amanda Strömberg tilføjede dette til 15 opbevaringsløsninger: Gør forårsrengøringen i køkkenet lettere15. marts 2016

4. I køkkenskabet her har man formået at skabe orden ved at opbevare fødevarerne i krukker, glasbøtter og skuffer. Desuden har man sat små etiketter på de ting, som ellers kan være svære at identificere uden originalindpakningen – smart og smukt!

lolalina
Laura Gaskill tilføjede dette til Houzz Tips: 10 Tips til stressfri julebagning14. december 2015

4. Sortér i spisekammeretSpisekammeret er nøglen til bagning. Grav dybt, hiv alt frem og fjern krummer fra hylderne. Smid alt ud, som er over udløbsdatoen samt ethvert krydderi, som ikke længere dufter aromatisk, ligegyldigt datoen. Hvis du ikke har bagt i et stykke tid, er det nok også bedre at smide de åbne dåser med bagepulver og natron ud.

Dette kommenterer Houzz-brugere på:

carlalovesbruce
Carla Simpson tilføjede dette til Kitchen8. januar 2020

Coffee and Tea, jars and containers

amita_noddy
amita_noddy tilføjede dette til kitchen layouts4. januar 2020

Above the kitch cabinets no space

Billeder i Hamptons Project

Køkkener med lignende farver
Modern Old Naples Home
Corona Del Mar
F Residence
French Country Couture
New Canaan, CT
Bay View
Portfolio
A Place to Cook
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.