Houzz Tours - Astrid Larsen

Mia Mortensen @Houzz 2018

—  Houzz
Relaterede billedemner
Dette billede har ingen spørgsmål

Det siger Houzz-brugerne:

kasper_iversen
Kasper Iversen tilføjede dette til Gode råd: Hold kontakten med dine kunder under coronakrisen25. marts 2020

Vis omsorg og forståelse i den konstant skiftende situationNoget af det allervigtigste, du kan gøre i denne tid, er at støtte op om dine klienter og udvise betænksomhed, når det handler til deres sikkerhed. Du kan overveje at sende en e-mail ud til alle kunder og diverse samarbejdspartnere, hvor du fortæller, at du er opmærksom på myndighedernes sundhedsanbefalinger, og at du vil gøre alt, for at dine kunder og deres familier forbliver sunde og raske.

kasper_iversen
Kasper Iversen tilføjede dette til Houzz Tour: "Det grimmeste hus på vejen" blev til en stilet perle16. februar 2018

Den indbyggede reol på stuens bagvæg er Henriks barselsprojekt. Ideen var at få reolen til at skabe liv i stuen og på den måde fungere som en slags kunst, forklarer Astrid.“Det synes jeg, vi er lykkedes ret godt med. Der er et ‘rejse-rum’, et ‘madlavnings-rum’, et ‘børne-rum’, et ‘indretnings-rum’ og et ‘selvbiografi-rum’ for blot at nævne nogle få. På den måde har hver sektion i reolen sin egen historie.”

Dette kommenterer Houzz-brugere på:

svetlana_petrova45
Svetlana Petrova tilføjede dette til Living Room Ideas5. januar 2020

do shelves all arlround the window

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.