Houzz Tours - Diana

—  Houzz
Relaterede billedemner
Dette billede har ingen spørgsmål

Det siger Houzz-brugerne:

alittlestorydk
MetteMaje Sofia Skøtt tilføjede dette til Eksperten guide: Sådan rengør du dine fliser14. november 2018

CementfliserVed rengøring af cementfliser, skal du være varsom. De kan godt ligne keramiske fliser uden at være det, så allerede her skal du helst vide, hvilket materiale du har med at gøre. Har du cementfliser i bad og køkken eller på gulv, skal du være klar over, at det uden den rette overfladebehandling er et materiale, som suger fugt og skidt til sig – og når det skal rengøres er det vigtigt, at det er med produkter uden syre, da syreholdige midler ødelægger fladen, og det samme gør kalkfjerner. Spørg en professionel efter det rette produkt, og køb samtidig en passende overfladebehandling, du kan bruge til beskyttelse fremadrettet.

helle_sindal
Helle Sindal tilføjede dette til Houzz Tour: Diana forvandlede svigerforældrenes gamle landejendom3. oktober 2017

Det nye køkken er på 45 kvadratmeter.“Det var vigtigt for os at få et stort køkken. Det hører til på en landejendom! Vi har en stor familie, som bor i nærheden, så vi er mange om bordet, når vi holder fødselsdage,” fortæller Diana Bønløkke. Stolene omkring det sortbejsede spisebord er et miks af forskellige modeller: to Eames-stole, to stole fra Hay og to genbrugsstole. “Det er sjovt at blande forskellige faconer,” synes Diana Bønløkke.Lampen over spisebordet er en PH-pendel, som parret har overtaget fra Mortens forældre.Klinkerne på køkkengulvet måler 75 x 75 centimeter, så der er langt mellem fugerne på det store gulv. Den brunlige sandfarve giver varme til det lyse rum. Lamper over køkkenø er fra Design By Us, plantekassen fra Ferm Living

Dette kommenterer Houzz-brugere på:

danibalic
danibalic tilføjede dette til Stone House30. april 2019

Flooring1. Ceramic and porcelain tileKitchens are both wet zones and high-traffic areas, so proper flooring material is key. Ceramic and porcelain tile have moisture resistance that is superior to natural stone or wood (especially porcelain, which absorbs less than 0.5 per cent of moisture when wet). They’re also highly resistant to scratching and staining. Unlike natural stone, you don’t have to seal ceramic and porcelain tile. They also don’t require special cleaners and can handle almost any type of sanitising agent.

Køkkener med lignende farver
Appartement Pasteurstraße
The Rushmore
Appartement parisien
Haus Z - Einfamilienwohnhaus in Seeheim
Camino Banderas
Wawaset Addition
Belvenia Project
St Clarens renovation
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.