Houzz Tours - Emil Thorup

Mia Mortensen
© 2017 Houzz

—  Houzz
Relaterede billedemner
Dette billede har ingen spørgsmål

Det siger Houzz-brugerne:

benedikte_lundberg50
Benedikte Lundberg tilføjede dette til 8 skønne, minimalistiske køkkener fra hele Danmark29. september 2018

4. Brede planker og højt til loftetGodt nok bor iværksætteren og den tidligere tv-vært Emil Thorup ikke i den smukke lejlighed med udsigt til Kongens Have, men han har indrettet den, som var det hans hjem. Til dagligt fungerer lejligheden som showroom for hans møbelfirma Händvark og indeholder et smukt, hvidt køkken med en misundelsesværdig højde til loftet.

alittlestorydk
MetteMaje Sofia Skøtt tilføjede dette til Skønne nordiske hjem: Derfor holder det lyse og lette look21. december 2017

Lyse tonerHer får de naturfarvede elementer i køkkenet lov til at træde smukt frem, fordi selve basen er holdt i en lys tone. Der er et smukt samspil mellem tonerne i dette rum.Læs også: Designchefens sort-hvide univers på Frederiksberg

benedikte_lundberg
Benedikte Lundberg tilføjede dette til Emil Thorup: Sådan har jeg indrettet min arbejdsplads som et hjem23. november 2017

I dag står den klassiske herskabslejlighed så færdig som showroom, kontor og ikke mindst som Emil Thorups andet hjem, hvor han også holder events og inviterer gæster. Lejlighedens karakteristiske høje lofter, brede plankegulve og store lysindfald skaber luksuriøse rammer for dekadente materialer som marmor, stål, læder og velour, som Emil har valgt at indrette med. Langt fra gængse kontor-materialer, men netop det, der ifølge Emil skaber en inspirerende arbejdsplads.

Dette kommenterer Houzz-brugere på:

webuser_703953156
Sandeep Jose tilføjede dette til kitchen12. juni 2019

the details and the colour of kitchen floor

Køkkener med lignende farver
cucina moderna in rovere spazzolato e laccato
Meltzer
Private Residence - Wimbledon
JKE Køkken
Park View
Park View
Carrol Gardens Townhouse
Newport Headland
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.