Houzz Tours - Lotte Lundberg

Mia Mortensen
© 2017 Houzz

—  Houzz
Relaterede billedemner
Dette billede har ingen spørgsmål

Det siger Houzz-brugerne:

benedikte_lundberg50
Benedikte Lundberg tilføjede dette til Houzz Tour: Det perfekte hjem, da børnene flyttede hjemmefra19. januar 2018

Omkring spisebordet i samme rum har Lotte dekoreret med en billedvæg i blålige nuancer. “Jeg ville gerne have et anderledes udtryk frem med vores vægdekoration, som brød den gængse måde at hænge kunst op på,” forklarer hun. Derfor finder man både en blanding af gamle arvede oliemalerier og moderne litografier med forskellige rammer på væggen. “Jeg indretter primært med blåt og akvamarin, der altid har været mine yndlingsnuancer – gerne dryppet med lidt kobberdetaljer fra lamper og camel-toner, som man finder i vores gulvtæpper, puder og møbler i læder,” fortæller hun.Kunst: Anders Moseholm, Linn utzon, Niels Ryberg.

Dette kommenterer Houzz-brugere på:

matildeandreassen
matildeandreassen tilføjede dette til Stemningsbilleder og indretningsidéer :-)21. maj 2018

“Jeg indretter primært med blåt og akvamarin, der altid har været mine yndlingsnuancer – gerne dryppet med lidt kobberdetaljer fra lamper og camel-toner, som man finder i vores gulvtæpper, puder og møbler i læder,” fortæller Lotte.

Spisestuer med lignende farver
WG, W2
Evergrene Villa
Escarpa
Recent Work
Appartement C
Sweetwater Residence
Family Kitchen Update
Highland Ridge
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.