Houzz Tours - Mikkel Bahr

—  Houzz
Relaterede billedemner
Dette billede har ingen spørgsmål

Det siger Houzz-brugerne:

kasper_iversen
Kasper Iversen tilføjede dette til 8 steder i hjemmet, der altid ender i rod – sådan undgår du det!10. marts 2020

2. KøkkenbordetProblem: I mange hjem bruges køkken- og spisebordet ikke længere blot til madlavning og til at spise ved. Det er også her, vi laver lektier, læser post og bladrer reklamer og er kreative med børnene. Med andre ord er køkkenbordet ofte et hjemmekontor, der flyder med papirer, breve og alt muligt andet.Løsning: Dediker én rodeskuffe i køkkenet, hvor du hurtigt og nemt kan få skubbet det daglige papir-rod af vejen, så køkkenbordet ikke er en konstant rodebunke. Og lige så vigtigt: Ryd op i skuffen mindst hver 14. dag, så det ikke udvikler sig til en overskuelig opgave.

kasper_iversen
Kasper Iversen tilføjede dette til Houzz Tour: Arkitektparret overvandt "forstadsskrækken"22. november 2017

“Da vi skulle vælge emhætte, viste det sig, at modellen her kunne fås i et væld af farver, og Mikkel sagde: ”Årh hvor kunne det være fedt med en knaldgul emhætte, der bare sagde kapow!”. Men vi valgte alligevel en kedelig grå version, og det er vi virkelig glade for i dag,” siger Anja og henviser til, at selv om de ikke er farveforskrækkede, er det trods alt mere overskueligt at udskifte kulørte sofapuder og blomsterkrukker, når man bliver træt af dem, end det er at udskifte emhætten.Barbord og barstole er fra ‘K2-serien’ hos JensenPlus.

Dette kommenterer Houzz-brugere på:

matildeandreassen
matildeandreassen tilføjede dette til Køkken inspiration :-)23. april 2018

Oprindeligt havde huset ikke noget stort lyst køkkenalrum som i dag, men derimod et aflukket og relativt lille køkken, som Anja og Mikkel hurtigt fik åbnet op, ligesom de fik givet det helt hvide Kvik-køkken et skud kulør med nye, speciallavede køkkenlåger fra det fynske firma Albero, der mest er kendt for at fremstille børnemøbler.

Køkkener med lignende farver
Waypoint Living Spaces Design Gallery
Bel-Air
Socal Modern Renovation
Casa Linda
Современный Кухня
VIA Zementmosaikplatten
Putney residential property
Clontarf Home, Sydney
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.