1. Soveværelse

Ideer til blåt soveværelse

Har du et blåt soveværelse, som du ønsker at ændre lidt på? Eller måske har du et soveværelse med en kedelig vægfarve, som du ønsker at male blå? Er du ikke helt sikker på, hvilken blå du skal vælge? Kunne du tænke dig at tilføje nogle blå elementer til dit soveværelse, men er lidt i tvivl om hvilke? Hous Houzz.dk kan du finde en masse inspiration til dit blå soveværelse!


Blå nuancer giver ro

Den blå farve giver et dejligt køligt look inde på soveværelset. Farven giver også en følelse af afslappethed. Hvis du ikke har lyst til at farve alle vægge blå, kan du oveveje en blå feature-væg, og male de resterende vægge hvide. Du kan også komplementere rummet med blå detaljer: Blå puder, en blå sengebordslampe, blå dyne. For at skabe en beroligende farve-kontrast, kan du tilføje et gråt gulvtæppe. Grå og blå komplementerer hindanden rigtig godt.


Til børneværelset

Hvis du står og skal male børneværelset, så overvej en babyblå farve. Lyseblå kan virke meget opmuntrende og utroligt afslappende på samme tid. Det er den perfekte farve til børneværelset, hvor der i forvejen findes mange stærke farver i det rodede legetøj på gulvet. Lyseblå fungerer virkeligt godt på børneværelser, især hvis børnene deler rummet, uanset køn. Overvej hvide møbler inde på det lyseblå børneværelse for at skabe en endnu mere beroligende farvekontrast.


Til voksenværelset

Overvej en stærk, kølig-blå til voksensoveværelset. Man sover som regel bedst, hvis det er lidt køligt inde i rummet. En kølig-blå farve kan faktisk skabe denne effekt uden, at det nødvendigvist er køligt inde på værelset. Som elementer til et blåt soveværelse, kan du tilføje en hjørnestol, en stor plakat på væggen eller en guldsidelampe. Du kan mixe din blå farve med andre afdæmpede farver såsom lysegrå, mørkegrå eller en stærk hvid. En god ting at huske på, er at vælge en farveskala, som skaber en harmonisk stemning.


Uanset om du søger inspiration til blåt soveværelse -renovering, eller skal til at bygge et designer-soveværelse helt fra bunden, kan du hos Houzz finde 10.395 billeder fra landets bedste designere, dekoratører og arkitekter, herunder CM Natural Designs og A1 Lofts and Extensions. Gennemse blåt -billeder i forskellige farver og designs, og når du finder et blåt soveværelse -design, som inspirerer dig, kan du gemme det i din idébog. Du kan ligeledes kontakte eksperten, der uploadede det billede, som du i første omgang blev inspireret af. Oplev det smukke blåt soveværelse -idé-billedgalleri for at finde ud af, hvorfor netop Houzz er den bedste platform inden for boligforbedring og design.,
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.