1. Stue
  2. Dagligstue

Ideer til eklektisk indretning

Skab liv i hjemmet – indret eklektisk!

Eklektisk indretning i hjemmet er en sjov og kreativ måde at indrette hjemmet på. Karakteristisk for den eklektiske stil er at kombinere forskellige slags møbler, farver, ting og sager.

Hele familien kan tage del i den eklektiske indretning: Det giver frihed til at vælge ting, som du har lyst til, uanset om det er gamle, nye, infantile eller moderne ting.

Sådan kan du indrette et eklektisk rum

Møbler: Overvej at kombinere nye møbler med antikke møbler. Det er lige meget om møblerne er gamle, nye eller brugte. Det vigtigste er, at møblerne er behagelige, og at rummet skaber en form for charme ved at kombinere forskellige slags møbler.

Tekstiler: Du kunne kombinere store og små puder i forskellige farver til sofaen. Dit gulvtæppe i stuen kunne være med forskellige mønstre.

Farver: Mal den ene væg hvid, og den anden eventuelt gul. Reflektér samme farvemønstre i dine genstande og møbler. Du kunne også overveje tapeter på væggen for at gøre din bolig ekstra personlig.

Billeder: Hæng billeder op på væggen i forskellige slags rammer og størrelser. Sørg dog for, at de følger et partikulært mønster: Du kunne eksempelvis hænge billeder op i forskellige størrelser, men med samme farve ramme.

Skab balance

Husk, at selv om eklektisk indretning kan virke som en nem løsning til indretningen i hjemmet, kan det nogle gange være svært at finde den helt rette stilbalance. Sørg for, at farverne, møblerne og genstandene i dit hjem supplerer hindanden og skaber en naturlig balance. Det er netop balancen, der skaber en gennemført eklektisk stil.

Hvis du har brug for en ekspert i indretning og boligstyling, kan du på Houzz.dk finde mange lokale eksperter inden for området. De vil hjælpe dig med at skabe et hjem med eklektisk indretning.

Så hvad venter du på? Indret eklektisk og gør dit hjem mere livligt!


Uanset om du søger inspiration til eklektisk dagligstue -renovering, eller skal til at bygge et designer-dagligstue helt fra bunden, kan du hos Houzz finde 67.602 billeder fra landets bedste designere, dekoratører og arkitekter, herunder Twist Interior Design og Heidi Jørgensen. Gennemse eklektisk -billeder i forskellige farver og designs, og når du finder et eklektisk dagligstue -design, som inspirerer dig, kan du gemme det i din idébog. Du kan ligeledes kontakte eksperten, der uploadede det billede, som du i første omgang blev inspireret af. Oplev det smukke eklektisk dagligstue -idé-billedgalleri for at finde ud af, hvorfor netop Houzz er den bedste platform inden for boligforbedring og design.,
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.