1. Hjemmebar

Ideer til en industriel hjemmebar

Har din drøm altid været at skænke et glas vin eller servere en cocktail til dine gæster fra din helt egen hjemmebar? Søger du inspiration til at bygge den bedste industriel bar? Så er du landet det rette sted!

Houzz.dk finder du nemlig flere tusinde hjemmebar-billeder, som du kan bruge som inspiration til din nye bar.

Hvordan bygger jeg min egen hjemmebar?

Det behøver ikke at være svært at bygge din egen hjemmebar. Faktisk, findes der mange forskellige typer hjemmebarer, som er lette at implementere i hjemmet.

Den klassiske rullebar

Rullebaren er perfekt til mindre lejligheder. Du kan nemt og hurtigt trille den frem bag hjørnet og servere en gin and tonic til venner og bekendte. Den fylder ikke meget, og så fungerer den ovenikøbet som et dekorationsmøbel i hjemmet. Du kan købe flotte minibarer i køkkengrejsbutikker, eller du kan være kreativ og finde industrielpræget én på loppemarkedet.

Den køkkenintegrerede hjemmebar

Hvis du bor i hus, og samtidigt går meget op i vin, hvorfor så ikke integrere hjemmebaren i køkkenet? Du kunne for eksempel installere et indbygget vinkøleskab. Hvis du alligevel står og skal have renoveret køkkenet, så overvej at integrere den!

Den lille hyggelige, industrielle kælderbar

Hvis du fortrækker at adskille køkken og hjemmebar, kunne du i stedet lave en lille hyggelig og industriel én nede i kælderen med barstole, fristående bar-ø og minikøleskab. Overvej at bygge baren i et hjørne. En hjemmebar i kælderen er ideel til dig, der ønsker en lidt anderledes atmosfære i hjemmet.

Hvilket tema skal min hjemmebar have?

Uanset hvilken bar du vælger, så sørg for at køre samme tema hele vejen igennem. Tænk på stemningen og møblerne i dit rum: Passer de sammen med din nye minibar? Skal du køre et industrielt hjemmebar-look eller en mere klassisk stil? Ved at køre det samme tema i rummet, skaber du en hyggelig bar-atmosfære.

Så hvad venter du på? Byg din egen lille bar og imponér dine gæster med velsmagende drinks!


Uanset om du søger inspiration til industriel hjemmebar -renovering, eller skal til at bygge et designer-hjemmebar helt fra bunden, kan du hos Houzz finde 1.281 billeder fra landets bedste designere, dekoratører og arkitekter, herunder JR Custom Living og Carla Bast Design. Gennemse industriel -billeder i forskellige farver og designs, og når du finder et industriel hjemmebar -design, som inspirerer dig, kan du gemme det i din idébog. Du kan ligeledes kontakte eksperten, der uploadede det billede, som du i første omgang blev inspireret af. Oplev det smukke industriel hjemmebar -idé-billedgalleri for at finde ud af, hvorfor netop Houzz er den bedste platform inden for boligforbedring og design.,
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.