1. Stue
  2. Dagligstue

Ideer til en moderne stue

Trænger din stue til en make-over? Er du træt af det gamle gulvtæppe og den røde velourlænestol? Vi har samlet seks tips til, hvordan du kan forvandle din gamle stue til en moderne stue.

Hvordan bliver min stue mere moderne i det?

Den moderne stue er kendetegnet ved jordnærefarver, minimalistisk indretning og enkelthed. Faktisk så kræver det ikke så stor en make-over, som du måske havde troet: Det gælder bare om at finde de rette farver, skille sig af med overflødelige ting, og at afspejle ens personlighed.

1. Tænk minimalt

Hvis du ønsker en moderne stue, er det vigtigt at indrette minimalistisk. Undgå for mange møbler, der tager for meget plads op i stuen – inkludér kun de væsentligste: sofa, sofabord, og tv-kabinet.

2. Jordnære farver

Hold dig til jordnærefarver såsom lysebrun, beige, lysegrå og støvet blå. Dine vægge behøver ikke længere at være kridthvide. Med hvide vægge kan man normalt ikke gå galt med, specielt i et land som Danmark. Men vælger du for eksempel en afdæmpet farvet såsom en lys grå til væggen, ville du kunne opnå en flot, moderne stue.

3. Pift sofaen op med jordfarvede puder

Som kontrast til dine lysegrå vægge, kunne du vælge gule eller orange puder i afdæmpede farvetoner. Dette giver en god kontrast til din væg.

4. Inkluder træ i stuen

Træ i alle former og størrelser gør stuen mere moderne. Du kunne eventuelt købe et bord lavet af egetræ, og indrette en tv-bord af ubehandlet træ. Denne kombination skaber en rå-og-raffineret kontrast.

5. Store, grønne planter

Planter er blevet ekstremt populære på det sidste – især store grønne planter i potter på gulvet. Planter er med til at gøre din stue mere livlig, og så er planter godt for helbredet.

6. Tilføj dit personlige præg

Vigtigst af alt er det personlige præg. Dit hjem skal reflektere dig og din familie. Det kunne for eksempel gøre ved at tilføje personlige genstande og møbler i stuen. Det kunne også være en barndomsting eller en speciel farve på væggen, som bærer præg af dit hjem.


Uanset om du søger inspiration til moderne dagligstue -renovering, eller skal til at bygge et designer-dagligstue helt fra bunden, kan du hos Houzz finde 577.240 billeder fra landets bedste designere, dekoratører og arkitekter, herunder Boelskifte Interiør & Design og Design Circus. Gennemse moderne -billeder i forskellige farver og designs, og når du finder et moderne dagligstue -design, som inspirerer dig, kan du gemme det i din idébog. Du kan ligeledes kontakte eksperten, der uploadede det billede, som du i første omgang blev inspireret af. Oplev det smukke moderne dagligstue -idé-billedgalleri for at finde ud af, hvorfor netop Houzz er den bedste platform inden for boligforbedring og design.,
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.