1. Køkken

Ideer til et fransk landkøkken

Fransk landkøkken – en hyldest til det idylliske

Når man tænker på et fransk landkøkken, bliver man hurtigt ført tilbage til det idylliske liv på landet. Gaskomfur og et langt spisebord med plads til hele familien, er med til at skabe en stemningsfuld atmosfære i det franske landkøkken.

Fyldt med detaljer

Rustikke elementer såsom pander, der står frit fremme på køkkenbordet, samt gryder, som hænger i kroge, er nogle af de ting, vi bedst forbinder det franske landkøkken med. Af andre vigtige detaljer i det franske landkøkken, kan blandt andet nævnes små håndtag på køkkenskabene, åbne hylder, fine vitrineskabe og store gaskomfurer. Alle disse detaljer er med til at skille landkøkkenet ud med de tidstypiske, minimalistiske køkkener.

Kærlighed til maden og familien

I et klassisk landkøkken står maden og familien i centrum, både i bogstavelig forstand og i overført betydning. Køkkenet er simpelthen det sted, hvor familien tilbringer det meste af deres tid sammen. Det er her, i det franske landkøkken, at familien hygger i timevis med madlavningen.

Køkken-ø i centrum

Franske landkøkkener ses ofte med et konventionelt køkken-ø i centrum. Dette fungerer som det centrale mødepunkt for kernefamilien: Her bages brød og der hygges med familien. Det franske landkøkken er både romantisk, afslappende og familieorienteret.

Sådan kan dit køkken blive mere fransk

Start med at kombinere moderne stile med lidt gammeldags elementer. Lad detaljerne stå frit fremme: Køkkengrej, krydderurter og gryder skal være synlige. Disse skaber en charmerende atmosfære. Sammensæt kobber med træ: Overvej en guld-vanhane og en træbænk. Brug en varm-hvid farve sammen med en himmelblå farve. Dette skaber en hyggelig kontrast.

Bliv inspireret i dag

Hvis du tænker på at renovere dit køkken til et mere franskinspirerende landkøkken, kan du på Houzz finde en masse inspiration fra billeder og artikler om franske landkøkkener.

Du kan også finde eksperter inden for køkkenrenovering. Hvis du ønsker et tilbud, kan du kontakte dem her.


Uanset om du søger inspiration til landstil køkken -renovering, eller skal til at bygge et designer-køkken helt fra bunden, kan du hos Houzz finde 121.131 billeder fra landets bedste designere, dekoratører og arkitekter, herunder Studio Dearborn og The Fox Group. Gennemse landstil -billeder i forskellige farver og designs, og når du finder et landstil køkken -design, som inspirerer dig, kan du gemme det i din idébog. Du kan ligeledes kontakte eksperten, der uploadede det billede, som du i første omgang blev inspireret af. Oplev det smukke landstil køkken -idé-billedgalleri for at finde ud af, hvorfor netop Houzz er den bedste platform inden for boligforbedring og design.,
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.