Ivy Lane House

In the case of the Ivy Lane residence, the al fresco lifestyle defines the design, with a sun-drenched private courtyard and swimming pool demanding regular outdoor entertainment.

By turning its back to the street and welcoming northern views, this courtyard-centred home invites guests to experience an exciting new version of its physical location.

A social lifestyle is also reflected through the interior living spaces, led by the sunken lounge, complete with polished concrete finishes and custom-designed seating. The kitchen, additional living areas and bedroom wings then open onto the central courtyard space, completing a sanctuary of sheltered, social living.

—  Houzz
Relaterede billedemner
Dette billede har ingen spørgsmål

Dette kommenterer Houzz-brugere på:

andrea_hehr
andrea hehr tilføjede dette til White Pine tree house13. december 2020

design and colors / exposed free standing fireplace

jcoyneobrien
jcoyneobrien tilføjede dette til Living room24. november 2020

Colour of wood stain; wall & ceiling only wood stain

maeganwalton
Soglia Architecture tilføjede dette til Tiffany16. september 2020

wood ceiling wrapping down to wall

vanglokits
GJ Howe tilføjede dette til BC Cottage Ideas15. september 2020

Love this sunken living room with wood on wall and ceiling.

simone_young62
Simone Young tilføjede dette til Living16. august 2020

Open fireplace with long bench underneath to keep it modern + room underneath for firewood

Billeder i Ivy Lane House

Dagligstuer med lignende farver
Anderson, Kansas City
Winn Wittman Architecture
Belgravia Apartment
Canoe Landing Ct.
Scandinavian Living Room
Современная классика Гостиная
Portola Valley House
Sofia Lofts
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.