Lise Balsby - Photos

—  Houzz
Relaterede billedemner
Dette billede har ingen spørgsmål

Det siger Houzz-brugerne:

kasper_iversen
Kasper Iversen tilføjede dette til Gode råd: Hold kontakten med dine kunder under coronakrisen25. marts 2020

Beth Whitlinger har arbejdet med design i næsten 40 år. Når hun ikke guider andre indretningsarkitekter som en del af sin coaching-virksomhed ved navn The Interior Design Coach, arbejder hun som chefdesigner ved Beth Whitlinger Interior Design.FORTÆL…Hvordan har din virksomhed tilpasset sig til de nye forhold omkring Covid-19 og corona-pandemien? Del dine tips og tanker i kommentarsektionen herunder.

kasper_iversen
Kasper Iversen tilføjede dette til 9 megatrends dominerede 2010'erne – hvilke overlever i 2020'erne?7. januar 2020

8. BilledevæggeSammensatte billedevægge har været et must i 2010’erne, ikke bare for kunstelskere, men for enhver boligejer med mod på et frisk pust på væggen – og det endda både når det gjaldt malerier, plakater og fotografier. Stilbevidste boligejere er blevet virkelig ferme til at arrangere deres eklektiske miks af vægdekorationer i forskellige (eller ens) rammer som en iøjnefaldende vægudstilling.Et nøje udvalg af små kunstværker er desuden ofte et enklere og billigere alternativ til at investere i ét stort kunstværk. Så selv hvis billedevægge ikke forbliver helt så stor en trend i det nye årti, vil det altid være en smart og fleksibel måde at dekorere hjemmet på.Se også: Sådan laver du den perfekte billedvæg

kasper_iversen
Kasper Iversen tilføjede dette til 21 super-populære danske spiseområder – noget for enhver smag!30. juli 2019

12. Der leges med former i denne charmerende stue, som blandt andet består af et rundt bord, der får modspil af billed- og TV-væggens mange stilfulde rammer og motiver.

benedikte_lundberg50
Benedikte Lundberg tilføjede dette til Hvordan laver du den perfekte billedvæg? Her er ekspertens 9 råd2. marts 2019

6. Mix størrelserSom udgangspunkt kan alle størrelser af plakater, fotos og malerier mikses på kryds og tværs. Dorthe Mathiesen gør dog opmærksom på, at det kan skabe et flot og dynamisk resultat, hvis du mikser de meget gængse størrelser såsom 30x40 centimeter og 50x70 centimeter med kvadratiske plakater. Til en større billedvæg kan man også gå op i størrelsen 70x100 centimeter.Brug for professionel assistance? Find en indretningsdesigner nær dig!

kasper_iversen
Kasper Iversen tilføjede dette til Hvordan finder du nye kunder?24. september 2018

8. Bliv medlem af en brancheorganisationFå hjælp og råd af andre i samme branche som dig, og gør det samtidig lettere for kunder at finde dig og opbygge tillid til dig. På Houzz finder du flere relevante grupper og organisationer som DesignDanmark og BygGaranti.FORTÆL…Har du andre idéer til, hvordan man kan skaffe nye kunder?

stilinredning
STIL & Inredning tilføjede dette til Gør boligen klar til et hyggeligt efterår – for under 600 kr.1. september 2018

Fjernsynet i fokusI de mørke måneder lyder det ekstra tiltalende med en aften på sofaen med en god film. Prøv derfor at pynte med billeder eller anden dekoration rundt om fjernsynet, så filmaftenerne bliver endnu mere nydelsesfulde.

kasper_iversen
Kasper Iversen tilføjede dette til Top 7 – Her er de mest populære danske spisestuer21. juni 2018

2. Rundt bord, retro og højt til loftetDet er ikke så få gode ideer, spisestuen på billedet her gemmer på: Et rundt bord er altid et godt udgangspunkt for et hyggeligt, socialt samlingspunkt, og de nøddebrune retro-stole omkranser bordet på en smuk og lun måde i det ellers sterilt indrettede rum. Og så er der ikke mindst genialiteten med den store fladskærm, der diskret er integreret i den farvekoordinerede billedvæg.

ssamuelsen
Sandra Samuelsen tilføjede dette til Flyt sammen uden konflikt: Skab det perfekte hjem med kæresten5. oktober 2016

Når du flytter sammen med venHeidi Winther understreger, at det er noget helt andet at flytte sammen med kæresten, hvor man deler hver en kvadratmeter end med en ven eller veninde.“Flytter man sammen med sin bedste ven eller veninde, har man som regel et værelse hver med sine personlige ting og sin egen seng. Stue, køkken og badeværelse kan man så i fællesskab indrette, og kan man ikke blive enige, så brug reglen om, at hver må vælge fem ting, der skal med.”

Spisestuer med lignende farver
Private Home
Sinclair Residence
Bright English Beach Cottage
Little Manly
Islington Glass box extension
Casual and Cozy Suite
Alamo Residence 2
Newport Back Bay
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.