Målmandshandsker blev skiftet ud med arbejdshandsker

En stor skabsvæg i køkkenet giver masser af opbevaringsplads. Eksempelvis er der udtræksskuffer med stikkontakter bag de sorte skabslåger, så der er plads til røremaskine, kaffemaskine og andre elektriske køkkenmaskiner.

—  Houzz
Relaterede billedemner
Dette billede har ingen spørgsmål

Det siger Houzz-brugerne:

julia_bolotina_intced
Julia Bolotina tilføjede dette til Verden rundt! Her er de 13 allermest populære køkkener fra 201911. december 2019

DanmarkDomineret af de sorte, hvide og grå farver samt ekstremt rene linjer lever køkkenet op til den klassiske danske stil, og det er derfor ikke underligt, at køkkenet er beundret og elsket verden over. Køkkenets matte fronter er garant for et roligt udtryk, mens de lyse lofter, vægge og vindueskarme sammen med det storslåede lysindfald skaber en let og levende kontrast.Takket være gennemtænkt design er køkkenet imidlertid også praktisk og nemt at rydde op i, lyder det i en udtalelse fra JKE Design, der står bag: “En stor skabsvæg i køkkenet giver masser af opbevaringsplads. Eksempelvis er der udtræksskuffer med stikkontakter bag de sorte skabslåger, så der er plads til røremaskine, kaffemaskine og andre elektriske køkkenmaskiner.”Karakteristisk for danske hjem er interiøret et miks af nyere og ældre dansk design. Barstolene ‘About a stool’ designet af Hee Welling for Hay er fra dette årtusinde, mens er lamperne over bordet ‘FlowerPot’ af Verner Panton er designet i 1968.Se også: Danske favoritter: De 13 mest populære farvede og mørke køkkener

kasper_iversen
Kasper Iversen tilføjede dette til Danske favoritter: De 13 mest populære farvede og mørke køkkener30. juli 2019

13. Sorte skabslåger så langt øjet rækker får køkkenet her til at virke ryddeligt og roligt. Og så er det jo ganske praktisk, at man kan gemme alting væk bag de stilrene overflader i alle niveauer.FORTÆL…Hvilket af de 13 køkkener er din favorit?

Dette kommenterer Houzz-brugere på:

tate_nolan
Tate Nolan tilføjede dette til Kitcheni forgårs

Black... clean cut edges rectangular

lekerg
lekerg tilføjede dette til Ilkley Ideas14. februar 2020

Stove on table top means one can engage with the space while also paying attention to the food, rather than backing the “audience” when working on the stove

rjdenehan
rjdenehan tilføjede dette til Kitchen29. januar 2020

There are pull-out drawers with sockets behind the black doores, so there's room for a mixer, coffee-maker and other electrical kitchen appliances.

Personer, der synes godt om dette billede, synes også godt om
Charley
Cucina in Briccola di Venezia | MQ 25
House 7
house-25
Eden Nightfall
Küche mit Teleskop-Armatur
Cocina Deulonder
Rammekøkken i røget eg og sort linoleum
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.