New yorker lejlighed

—  Houzz
Relaterede billedemner
Dette billede har ingen spørgsmål

Det siger Houzz-brugerne:

kasper_iversen
Kasper Iversen tilføjede dette til 12 boliger fra Fyn og Jylland og øerne, der hitter verden over5. februar 2020

Aalborg: Enkelt, råt og hyggeligt er nogle af kodeordene bag boligen her, som Indretningsarkitekt Rie Floor står bag. Og det er da ikke så underligt, at det lille soveværelse med den rustikke murstensvæg og charmerende skråvægge vækker beundring og begejstring i alverdens lande.Se hele hjemmet her: Han scorede drømmehjemmet – og indretningsarkitekten!

helle_sindal
Helle Sindal tilføjede dette til Houzz Tour: Han scorede drømmehjemmet – og indretningsarkitekten!19. november 2019

To forskellige lamper og en madras på gulvet understreger, at Christian er rykket væk fra det satte voksenliv i forstaden. Stilen er uhøjtidelig og tilbagelænet – her er plads til at folde vingerne ud. “Og hos en single er det o.k. med billeder af nøgne bryster over sengen. Sammen med dyrehovederne signalerer de humor og ungdomsværelse på en lækker og æstetisk måde,” pointerer indretningsarkitekten med henvisning til singletilværelsen, der som bekendt fik en ende.Se også: Rå mursten – Er det her de 21 sejeste newyorker-vægge?

kasper_iversen
Kasper Iversen tilføjede dette til Sov godt! Her er de 9 mest populære soveværelser i Danmark30. juli 2019

3. Der er noget helt igennem hyggeligt, hule-agtigt over soveværelset her. Med murstensvæggen i den varme, gule farve, de lave skråvægge og den boheme-prægede indretning vækker rummet nærmest associationer til overnatning i en tipi… en luksus-tipi naturligvis.

Dette kommenterer Houzz-brugere på:

juliek_oleary
Julie K. O’Leary tilføjede dette til Building a House17. september 2020

Attic room for tommy & his drums

Soveværelser med lignende farver
Tropical Ave.
Soledad Mountain
Palm Beach Residence
Gorki Apartments Berlin
Congress Park House Bedroom
Modern Elegance - Master Bedroom
Urban Chic
Mill Valley, CA
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.