New yorker lejlighed

—  Houzz
Relaterede billedemner
Dette billede har ingen spørgsmål

Det siger Houzz-brugerne:

kasper_iversen
Kasper Iversen tilføjede dette til 12 boliger fra Fyn og Jylland og øerne, der hitter verden over5. februar 2020

Aalborg: Enkelt, råt og hyggeligt er nogle af kodeordene bag boligen her, som Indretningsarkitekt Rie Floor står bag. Og det er da ikke så underligt, at det lille soveværelse med den rustikke murstensvæg og charmerende skråvægge vækker beundring og begejstring i alverdens lande.Se hele hjemmet her: Han scorede drømmehjemmet – og indretningsarkitekten!

helle_sindal
Helle Sindal tilføjede dette til Houzz Tour: Han scorede drømmehjemmet – og indretningsarkitekten!19. november 2019

To forskellige lamper og en madras på gulvet understreger, at Christian er rykket væk fra det satte voksenliv i forstaden. Stilen er uhøjtidelig og tilbagelænet – her er plads til at folde vingerne ud. “Og hos en single er det o.k. med billeder af nøgne bryster over sengen. Sammen med dyrehovederne signalerer de humor og ungdomsværelse på en lækker og æstetisk måde,” pointerer indretningsarkitekten med henvisning til singletilværelsen, der som bekendt fik en ende.Se også: Rå mursten – Er det her de 21 sejeste newyorker-vægge?

kasper_iversen
Kasper Iversen tilføjede dette til Sov godt! Her er de 9 mest populære soveværelser i Danmark30. juli 2019

3. Der er noget helt igennem hyggeligt, hule-agtigt over soveværelset her. Med murstensvæggen i den varme, gule farve, de lave skråvægge og den boheme-prægede indretning vækker rummet nærmest associationer til overnatning i en tipi… en luksus-tipi naturligvis.

Dette kommenterer Houzz-brugere på:

ja_ck29
joe 13 tilføjede dette til 5F Atticfor 6 dage siden

阁楼布局,房顶采光,Attic bedrooms. Placing a bed in an attic space is not easy. Keep in mind that once the slope of a ceiling goes below 60 inches, the area under the lower slope does not count as habitable square footage in some locales. Steeper sloped roofs are better for attic rooms, since the rise of the ceiling quickly moves higher. Just remember that anything below 72 inches is difficult to walk under, and anything below 60 inches is less usable for furniture.

sunincan
Olga's Paintings tilføjede dette til Bedroom17. februar 2020

Enkelt, råt og hyggeligt er nogle af kodeordene bag boligen her, som Indretningsarkitekt Rie Floor står bag. Og det er da ikke så underligt, at det lille soveværelse med den rustikke murstensvæg og charmerende skråvægge vækker beundring og begejstring i alverdens lande.

milissaregan
milissaregan tilføjede dette til Bedroom18. januar 2020

textured wall, geometry +natural

theresa_blanken
Theresa Blanken tilføjede dette til Attic Bedroom10. januar 2020

Low furniture. Scandinavian style, low credenza, baskets

Soveværelser med lignende farver
Soledad Mountain
Palm Beach Residence
Gorki Apartments Berlin
Urban Chic
Antigua House
Mill Valley, CA
Квартира в парадном квартале
Historic Deco Mediterranean Coral Gables Renovation
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.