Niels Ebbesens Vej

—  Houzz
Relaterede billedemner
Dette billede har ingen spørgsmål

Det siger Houzz-brugerne:

benedikte_lundberg50
Benedikte Lundberg tilføjede dette til Slip for huller i væggene – inviter gulvspejlet indenfor5. november 2018

I denne spisestue har man valgt en markant, sort ramme, der matcher spisebordets materiale. To gode kontraster til det ellers lyse rum.

benedikte_lundberg50
Benedikte Lundberg tilføjede dette til Gør din bolig klar til salg – her er oprydningsekspertens guide18. april 2018

2. Den grundige løsningHvis du derimod har god tid til at gøre dit hjem klar til flytning, anbefaler Kamille Sommer, at du går igang med den grundige oprydning. “Når man alligevel er igang med nedpakningen, så stil dig selv spørgsmålet om de ting, du står med i hånden passer ind i dit nye hjem. Nogle gange er det hjem, man flytter ind i i en helt anden stilart, hvor ens gamle ting ikke passer ind. I det tilfælde kan du sælge eller give dine ting væk,” foreslår Kamille Sommer.

Dette kommenterer Houzz-brugere på:

eva_andersson93
eva_andersson93 tilføjede dette til Nytt hus8. august 2018

Det grundliga sättet Om du däremot har gott om tid för att göra ditt hem klart inför flytten, råder Kamille dig att satsa på en riktigt grundlig sortering och utrensning. “När man ändå är igång med att packa kan man fråga sig om saken man håller i handen verkligen passar i det nya hemmet. Ibland är det en helt annan stil på det nya stället, och de gamla sakerna passar inte in. I så fall kan du sälja eller ge bort de udda sakerna,” föreslår hon.

Spisestuer med lignende farver
Cottesloe Residence
Beach Bungalow
Jeter
Atlantic Archives Images
Cucina di vetro
Contemporáneo Comedor
Servandoni
May River Custom Home
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.