Prospect Heights

—  Houzz
Relaterede billedemner
Dette billede har ingen spørgsmål

Det siger Houzz-brugerne:

ninaquist
Nina Quist tilføjede dette til Mug ud i hjemmet på en uge: Her er, hvad du IKKE har brug for8. december 2017

1. Køkkenskabe og -skufferOkay, hånden på hjertet –hvordan ser der egentlig ud bag dine køkkenlåger? Møder man snorlige rækker af smukt porcelæn, eller bliver man overfaldet af gamle cornflakespakker og konserves, der ramler ned, så snart man sætter lågen på klem? Formentlig er der tale om et stadie midt imellem. Lige netop i køkkenskabe har rod en tendens til at brede sig med lynets hast, og man kan tit finde alverdens produkter, der har overskredet udløbsdatoen, bagerst i rækkerne. Hvis man vil have et køkken, hvor madlavning er en fornøjelse, gælder det om at gennemgå skabenes indhold fra ende til anden. Ingredienser, som sikkert er “gode at have”, men som for længst har overskredet sin udløbsdato, gør intet godt, og der er heller ingen grund til at have to piskeris. Smid ud, og gør plads til strømlinet madlavning!

idior
Ida Lindström tilføjede dette til Skridt for skridt: 10 overraskende måder, du kan bruge trappen på26. februar 2016

Tænk opadFor at få den maksimale opbevaring ud af trappen, kan du udvide gelænderoverfladen og bygge til i højden og bredden. Ved at udvide fra gelænderet og øge højden, får du ikke bare ekstra opbevaringsplads, men skaber også en illusion om en decideret væg – voila, så fik dit køkken en helt ny følelse. Den udvidede væg bliver også et værn mod højrøstede stemmer og leg på overetagen, så du kan nyde den tiltrængte morgenkaffe i fred.Find en ekspert i trapper og gelændere

Dette kommenterer Houzz-brugere på:

joy444
joy444 tilføjede dette til PARKVIEW FIREPLACE, STAIR, & BEVELLED GLASS20. september 2020

Wood contrast trim to bannister

Billeder i Prospect Heights

Spisestuer med lignende farver
Daniels Lane
South Carolina
YC Residence
Beach Style Dining Room
Florida Mediterranean Revival Seaside Villa
Contemporary Dining Room
Condo of Windows
Mediterranean Mode
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.