Sköna Hem - Köpenhamn

Lina Östling

—  Houzz
Relaterede billedemner
Dette billede har ingen spørgsmål

Det siger Houzz-brugerne:

kasper_iversen
Kasper Iversen tilføjede dette til Hvordan finder du nye kunder?24. september 2018

3. Sats digitaltI vores digitale verden er det helt essentielt at have en hjemmeside. Den bør indeholde tydelig information om de ydelser, din virksomhed udbyder, billeder til at demonstrere kvaliteteten af dit arbejde samt let tilgængelige kontaktoplysningerSelvfølgelig ønsker alle, at deres side bliver vist øverst i søgeresultaterne på for eksempel Google, men der er ingen let løsning til at sikre det. Det vigtigste er sandsynligvis, at dine relevante søgetermer samt din fysiske beliggenhed fremgår tydeligt i den såkaldte metadata.

charpoeth
Christian Harpøth tilføjede dette til Sådan indretter du bedst dit hjemmekontor12. september 2018

En af de mest ideelle indretningstips, når det gælder hjemmekontor, er at indrette sig med et bord, man kun bruger til arbejde. For eksempel i et værelse til kontor eller med et ekstrabord i stuen. Du kender sikkert parolen om, at sengen kun er forbeholdt søvn og sex, og at Netflix på iPad’en eller et fjernsyn på væggen slet ikke hører til i soveværelset. For så ved kroppen, at det rum er forbeholdt søvn. Det samme gælder faktisk for din arbejdsstation.

maja_mortensen
Maja Mortensen tilføjede dette til Ekspertens tips: Sådan maler du dit hjem som de professionelle14. marts 2017

9. Det handler om teknik Når du er i gang med selve arbejdet på væggen, er det vigtigt, at du benytter den rigtige teknik. Ellers kan det ses på det færdige resultatet. ”Der skal rulles igennem oppefra og ned i en lang bevægelse. Hvis du gør det det på denne måde, lægger malingen sig i et jævnt lag, og slutresultatet bliver flot og ensartet. Ruller du derimod i små felter, vil malingen ligge ujævnt, og det vil skabe nogle små farveforskelle,” siger eksperten og uddyber: “Man skal altid tage kanterne med en pensel først, og inden du går i gang med den store rulle, er det faktisk en god idé at bruge en 15 centimeters rulle som overgang fra penselstrøgene. Det udjævner, fordi en pensel ikke kan lægge ligeså meget maling på, som en rulle kan.”

Dette kommenterer Houzz-brugere på:

laurianne_message
Laure Yell tilføjede dette til Chambre9. september 2019

Couleur rose derrière coiffeuse

Personer, der synes godt om dette billede, synes også godt om
Houzz Tours Krea-Pernille
Wollmar Yxkullsgatan 52 A
Квартира на Можайском шоссе
Maja Porsgaard Rosasco
Sköna Hem - Köpenhamn
Inspiration for your wall
Sköna Hem - Köpenhamn
Liljeholmsvägen
Hjemmekontorer med lignende farver
Home Office Refresh
Nature
Home Offices
MParkway
Glendora Collection
Du Plex
Courtfield Road
Scandinavian Designers II - Arne
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.