Sommerhus B

—  Houzz
Relaterede billedemner
Dette billede har ingen spørgsmål

Det siger Houzz-brugerne:

houzzrussia
Houzz Россия tilføjede dette til Arkitektur uden grænser: 10 hjem, som smelter sammen med naturen8. juni 2016

Om sommeren dækker græsset taget som et tykt tæppe, som fanger nattekulden og leder den videre om dagen, hvilket forhindrer huset i at blive alt for varmt om sommeren. Når vinteren kommer, forvandles græsset til hø, som fungerer som isolering på samme måde som det syntetisk materiale, som anvendes i dag. Det bliver en ekstra god isolering, som har stor betydning i regioner med koldt klima.SE FLERE BILLEDER AF HUSET I KLITTERNE

stromberg_amanda
Amanda Strömberg tilføjede dette til Skandinavisk drøm: 11 fantastiske sommerhuse4. maj 2016

2. Sommerhus i NordjyllandI Nordjylland ligger et af Kassow Arkitekternes smukkeste projekter. Sommerhuset består af tre bygninger, der er bygget ind i den omgivende natur. Den sorte facade og det græsbeklædte tag smelter derfor elegant sammen med landskabet . Det store gavlvindue åbner desuden op til naturen og giver masser af lys fra vest.

Dette kommenterer Houzz-brugere på:

karin_engblom35
Karin Engblom tilføjede dette til karin_engblom35's Idéer28. januar 2018

Moderna materialEn klassisk husform behöver inte få samma slutresultat. Genom att leka med formen av den solida strukturen och låta funktionen påverkas, kan man enkelt förändra dess uttryck och på så sätt få ett samtida hus. Återigen ett sorts möte mellan funktionalism och tradition. Idag behöver en vägg inte längre bestå av trä, tegel eller betong, utan kan exempelvis ersättas med stora glaspartier tack vare bättre isoleringsförmåga och hållfasthet. På så sätt kan en byggnad få ett modernt ansikte.

Billeder i Sommerhus B

Dagligstuer med lignende farver
6th Street Residence
construction d'une maison contemporaine
Park Lane Residence
Manor 1
Hobbs
The Roof
Huum Project Photos
Living Room
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.