Tanglewood Modern House

This new modern house is located in a meadow in Lenox MA. The house is designed as a series of linked pavilions to connect the house to the nature and to provide the maximum daylight in each room. The center focus of the home is the largest pavilion containing the living/dining/kitchen, with the guest pavilion to the south and the master bedroom and screen porch pavilions to the west. While the roof line appears flat from the exterior, the roofs of each pavilion have a pronounced slope inward and to the north, a sort of funnel shape. This design allows rain water to channel via a scupper to cisterns located on the north side of the house. Steel beams, Douglas fir rafters and purlins are exposed in the living/dining/kitchen pavilion.

Photo by: Nat Rea Photography

—  Houzz
Relaterede billedemner
Dette billede har ingen spørgsmål

Dette kommenterer Houzz-brugere på:

blayr_barnard
Blayr Barnard tilføjede dette til Exterior20. august 2020

Open out towards the exterior towards pool area and view from pool is a crafted woodwork

Huse med lignende farver
VILLA E
Midcentury Exterior
Whitfield Modern
CASA CLARA
Casa Clara Residence
Contemporary
Esterni
Haus K, Neubau am Ortsrand
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.