The East London Penthouse Apartment

Christina Bull Photography

—  Houzz
Relaterede billedemner
Dette billede har ingen spørgsmål

Det siger Houzz-brugerne:

michelelongoni
Michele Longoni Interiors tilføjede dette til Dekoration: Pift et gråt tema op med stærke farver11. januar 2016

Blødgør en vægVæggen over køkkenbordet er et klassisk valg, når der skal tilføjes et strejf af farve - det er et relativt lille område, og der er utallige materialer og nuancer at vælge imellem. En bagkant i en klar farve kræver dog alligevel en modbalance, og de grå skabe både over og under sørger for, at den turkise stribe er dristig men ikke overvældende i rummet.

sarahlalcroft
Sarah Alcroft tilføjede dette til Houzz Tips: Sådan vælger du det perfekte gulv til køkkenet18. maj 2015

Kork Her er materialet, der ikke blot er miljøbeskyttende, men decideret miljøfremmende. Når barken fjernes fra en korkeg, lever træet længere. “Kork er varmt og fjedrende, så det er behageligt og absorberer lyd”, siger Gurjeet Hunjan. Og de dage, hvor gulbrun var den eneste mulighed, er en saga blot. “Traditionel, eksponeret kork fås stadig, men i dag er der mange design beklædt med vinyl, hvilket giver et større overfladeudvalg”, tilføjer Gurjeet.Fordele Kork er naturligt antibakterielt, og det vil sige modstandsdygtigt over for mug og skimmel. Desuden er det skridsikkert, brandhæmmende og isolerende (fordi det er fyldt med masser af små luftlommer). Det er nemt at rengøre med en fugtig moppe, og ubehandlet kork kan slibes og forsegles igen, så det får nyt liv. Ulemper Tunge møbler kan sætte mærker, gulvet kan falme i stærkt sollys, og det får nemt ridser. Det kan godt tåle spildt væske, så længe det tørres op, men hvis væsken får lov til at blive liggende på gulvet, får det skader.

Dette kommenterer Houzz-brugere på:

janjuadavis
Leigh Janjua tilføjede dette til basement ideas25. november 2019

Love the horizontal stripes on wood with bright backsplash.

mxc2
mxc2 tilføjede dette til Riverside18. november 2019

Blend of greys, dark cupboards, light blue back board, pick up river colours

Køkkener med lignende farver
Завтрак на траве
Belsize Park
В гостях: Квартира телеведущей Светланы Абрамовой в Петербурге
Historical Home Addition/Renovation
Cuisine blanche usa
Orlando
Projet Escher
Kitchen from K*BOX collection
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.