Tom Daley's Bespoke Wardrobes

These wardrobes bristle with all of the original character of the converted warehouse in which this project is located. The reclaimed wood used here is embedded with numerated rusted nails that were part of a foot long measurement system, revealing a glimpse of the inner workings of a warehouse built in the hops processing era.

*Disclaimer – Property dressed by Brandler London and as such expressly does not reflect the interior design style of the owner.

—  Houzz
Relaterede billedemner
Dette billede har ingen spørgsmål

Dette kommenterer Houzz-brugere på:

renee_perchard
Renee Perchard tilføjede dette til Perchard - Walk In Robe - Main Bedroom15. februar 2020

Love the openness and drawers on the bottom

Opbevaring og garderober med lignende farver
Brooklyn Brownstone
California Closets Walk-ins
New Build by Stone Republic, private residence of Mr John P
Hillside Sanctuary
Walk-In Closet in Walnut and White Melamine
Lifestyle House
FORMA Design
South Perth Residence
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.