Vautier St Elwood Home - 2015

Photography by Tom Roe

—  Houzz
Relaterede billedemner
Dette billede har ingen spørgsmål

Det siger Houzz-brugerne:

benedikte_lundberg50
Benedikte Lundberg tilføjede dette til Gør din bolig klar til salg – her er oprydningsekspertens guide1. maj 2018

De to vigtige rumHvis du er knap på tid, foreslår Kamille Sommer desuden, at du har ekstra fokus på oprydning og rengøring i to af boligens rum. “Køkken og badeværelse er ekstra vigtige at gøre pæne. Selvfølgelig er stuen ofte hjemmets centrum, men hvis man kommer til åbent hus og køkken og bad er klamme, har det en stor negativ effekt på potentielle købere. Det kan både være, hvis rengøringen ikke er i top, eller der er for mange ting, der står fremme,” fortæller Kamille. Dermed ikke sagt, at alle personlige egendele skal fjernes, for hjemmet må gerne se beboeligt ud. Men fjern ting, der ikke gør noget godt for helhedsindtrykket.

anneellarddesign
Anne Ellard Design tilføjede dette til Smukt og stilet: Derfor hitter de sorte vandhaner15. marts 2016

1. Smart og stiletMatte, mørke haner ser chikke ud og tilfører helt automatisk et ekstra pift på ethvert badeværelse eller i ethvert køkken. Du kan med fordel vælge en sort hane mod en neutral baggrund, hvis du ønsker en stilren kombination og et rent udtryk. Tænk bare på, hvor elegant den lille sorte kjole eller det kulsorte jakkesæt ser ud. Sort er bare altid på mode!

Dette kommenterer Houzz-brugere på:

jjames93
jjames93 tilføjede dette til Bedroomi forgårs

Timber, black fixtures and light

webuser_456596994
Jenny C tilføjede dette til My ideas17. juli 2020

Like the black tapware. Need more storage.

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.