Vejle, hjemmekontor

Indretning + styling: Design Circus
Foto: The Blueroom

—  Houzz
Relaterede billedemner
Dette billede har ingen spørgsmål

Det siger Houzz-brugerne:

camillapedersen
Camilla Østergaard Pedersen tilføjede dette til Mørkt kælderrum i Vejle forvandlet til lyst og cool hjemmekontor10. juni 2019

”Da Lene og Christian kontaktede mig, havde de et klart ønske om at skabe et funktionelt arbejdsrum med gode opbevaringsløsinger – så pladsoptimering var et helt essentielt element i planlægningen af indretningen,” fortæller Birgit Tarp.“Derudover gjorde jeg meget ud af at tænke virksomhedens DNA ind i kontoret for at skabe en gennemgående rød tråd mellem Walnut Street og virksomhedens fysiske rammer. Desuden syntes jeg, det var vigtigt at bruge ting og elementer, som de havde i forvejen for at skabe en personlig og stemningsfuld arbejdsplads,” fortæller indretningsdesigneren. Resultatet er et inspirerende og indbydende hjemmekontor, der på ingen måde virker som et kælderrum.

Billeder i Hjemmekontor

Hjemmekontorer med lignende farver
ベッド
Summit II
A Whole House Transformation
Transitional Home Office
Betsey our Bestie!
Noe Valley Residence 2
Una casa "bianca e verde"
Little Italy Penthouse Triplex
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.