VillaS

—  Houzz
Relaterede billedemner
Dette billede har ingen spørgsmål

Det siger Houzz-brugerne:

camillapedersen
Camilla Østergaard Pedersen tilføjede dette til 15 danske gårdhaver og terrasser – så hyggeligt kan det blive!24. juli 2019

5. Flettede kurve, krukker med blomster og andre skatte fra naturen – der skal ikke så meget til for at give en gårdhave sjæl og personlighed.

kasper_iversen
Kasper Iversen tilføjede dette til 5 ting, der står i vejen for vækst i dit firma6. august 2018

Fejltagelse 1: At satse på anbefalingerVi kan hurtigt blive enige om, at det er fantastisk at få nye kunder ved, at en tidligere kunde anbefaler dig til en ven. Det koster dig hverken penge eller markedsføring, og samtidig er samarbejdet præget af tillid lige fra begyndelsen.Men vær forsigtig med at sætte al din lid til anbefalinger, hvis du gerne vil ekspandere! Det er ikke alle kunder, som lige tænker over at anbefale dig til deres venner eller bekendte, og hvis de ikke gør det, står du tilbage uden andre muligheder for at finde nye kunder, hvis du har sat alt på ét bræt og satset på mund-til-mund-metoden.

Dette kommenterer Houzz-brugere på:

anne_mettes
Anne-Mette tilføjede dette til anne_mettes' idéer4. juni 2017

udendørs brædder på skrå i flot mørk blå

Billeder i VillaK

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.