Walthamstow Village Home Office

Interior design of home office for clients in Walthamstow village. The interior scheme re-uses left over building materials where possible. The old floor boards were repurposed to create wall cladding and a system to hang the shelving and desk from. Sustainability where possible is key to the design. We chose to use cork flooring for it environmental and acoustic properties and kept the existing window to minimise unnecessary waste.

—  Houzz
Relaterede billedemner
Dette billede har ingen spørgsmål
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.