Borg indretning & design/ Tweeling
10 Anmeldelser

10 anmeldelser for Borg indretning & design/ Tweeling

Skriv anmeldelse
Forhold: Kunde
Projektdato: november 2017
Projektpris: 5.000 - 50.000 DKK
Da vi skulle renovere vores hus indvendigt, besøgte vi flere køkkenfirmaer og fik tegnet forskellige forslag til indretning uden nogen af dem ramte helt rigtigt. Vi kontaktede derfor Cathrin Borg, der efter en lille times inspirerende samtale formåede at identificere vores ønsker og behov og omsætte dem til vores nye drømmekøkken.
Cathrin tegnede vores nye køkken med specialtilpassede løsninger, så det opfyldte alle vores behov. Hun fangede meget hurtigt den stil og smag for indretning, vi ikke selv kunne omsætte til praksis. Udover at tegne vores køkken, tegnede hun også et mediemøbel tilpasset vores behov samt en ny funktionel reol til vores stue, som vi faktisk var i stand til at bygge selv.
Vi valgte et standard IKEA køkken men med Cathrins kyndige hånd har vi fået et unikt og personligt køkken, der passer godt sammen med husets øvrige udtryk samt er velintegreret i stuen.
Vi valgte ligeledes at bede om Cathrins hjælp til at få indrettet stuen. Her har hun stået for almen indretning samt diverse farvevalg, som vi efterfølgende har høstet stor ros for.
I kraft af at renoveringen var forholdsvis omfattende opstod der naturligvis pauser, uventede situationer og overraskelser undervejs. Cathrin var gennem hele processen fleksibel, kreativ og lod sig ikke skræmme af livets gang på byggepladsen.
Cathrin er imødekommende og nærværende. Man føler sig godt tilpas i hendes selskab, og hendes tilgang er ligetil. Det var vigtigt for Cathrin at tage udgangspunkt i vores egne ting og møbler for at skabe noget unikt og personligt. Det passede os fint, da vi på forhånd havde en del indbo som vi ønskede at beholde. Der er efterfølgende blevet tilkøbt nogle få nye møbler samt tæpper og puder. Det har både været helt nye ting samt fra Den Blå Avis.
Vores ønsker til vores hus og køkkens udtryk var: simpel, moderne, skandinavisk, funktionelt, personligt og harmonisk. Cathrin har indfriet samtlige vores ønsker, og vi bor nu i vores drømmehus. Vi kan kun sige tak og give hende vores allervarmeste anbefaling med på vejen.
   
Forhold: Kunde
Projektdato: maj 2016
Projektpris: 5.000 - 50.000 DKK
      Sidst redigeret: