Hvilken kaffemaskine skal jeg have?
Nikolaj Peters
8 år siden
Fremhævet svar
Sorter efter:Ældste
(6) kommentarer
Hansen Living ApS
8 år sidenSidst ændret: {last_modified_time}8 år sidenRelaterede diskussioner
Hvilken slags have foretrækker du?
Kommentarer (22)Jeg elsker min have og er der ude så meget som muligt fra sæsonen begynder til den slutter. Cottagestilen med mange blomster og roser men også en del grønt er lige mig...Se flereHer er 2 borde lavet med forskellig træ, hvilken en er fedest?
Kommentarer (11)Træmæssigt kan jeg bedst lide det nederste for det musegrå noget er ikke mig. Dog ville jeg ikke købe det, det ligner der er for store og for mange huller i og det vil bekymre mig ift. rengøring af det. Det ser også porøst ud, måske er det pga. våde pletter, men det ser skrøbeligt ud. Det øverste skulle have et mere slidt look/patina, så var det fedest:) hov, ser lige at I vil male det nedeste gult, så ville jeg synes det var fedest....Se flereHvilken vask er mest holdbar og rengøringsvenlig i bryggerset
Kommentarer (7)Nu ved jeg ikke hvor meget ståhej din bryggers-vask skal kunne holde til. Til almindelig bryggersbrug ville både stål og porcelæn sikkert være helt fint. Hvis du derimod er ude i noget mere hardcore brug, så ville jeg umiddelbart anbefale en stålvask, da det f.eks. er den man (oftest) har i laboratorier, og jeg derfor pr. erfaring ved at de kan klare lidt af hvert - bl.a. nogle heftige farvestoffer. Stålvaske bliver selvfølgelig hurtigt ridsede, men det må man bare acceptere er en del af deres patina. Mht. porcelæn så kender jeg det selv fra min håndvask i badeværelset, at hårfarve og rust kan være lidt af et arbejde at få af sådan en fætter. Og i min (elskede) porcelæns-køkkenvask er der grå mærker efter rengøring af pander, som også er lidt besværlige at fjerne. Dertil er der noget med farven - det er lidt nemmere at kamuflere skidt i en grålig stålvask end en hvid porcelænsvask....Se flereHjælp til indretning af køkken som skal ombygges
Kommentarer (4)Jeg kan godt se dilemmaet, men tænker rent praktisk at det er rarere at have komfur og vask tæt (jeg ville placere komfuret på nordvæggen). På den måde er arbejdszonen indenfor kort afstand nemlig. Jeg synes dog ikke at det bliver urealistisk lidt plads. Jeg har selv 170 cm bordplads i alt, men bruger kun de 110 cm mellem vask og kogeplader. Jeg har så også en ekstra dyb bordplade, så jeg kan 'rode' lidt den vej. Hvad for et komfur tænker I at få? Hvis I køber glaskeramisk eller induktion kan man jo bruge pladsen som bordplads når det ikke er i brug. Ellers kan jeg anbefale at holde bordpladen ren for ting - jeg ser ofte at folks bordplads går til kaffemaskiner, frugtskåle, knivblokke, krukker etc. Jeg er selv glad for IKEAs skinnesystemer, som putter tingene op på væggen, og hjælper med at holde bordpladsen ren (og brugbar!). Jeg tænker at en større ulempe ved at bygge en skabsvæg er at man lidt 'mangler' afsætningplads til ting fra ovnen + til varer der skal ind i køleskabet. Men det kunne evt afhjælpes en smule hvis man byggede det som det sidste billede. - Jeg var også vild med bænke-løsningen :). Du kunne evt bygge det i gangen, i stedet for en egentlig garderobe....Se flereTrine Nyborg
8 år sidenDorothea Gundtoft
8 år sidenKiradesign
8 år siden- Fannymilla Falking8 år siden
Sponsored
Reload the page to not see this specific ad anymore
Flere diskussioner
Trine Nyborg