trine_pro

Holder du dig til budgettet, når du renoverer?

Houzz Danmark Afstemninger
4 år siden
sidst ændret:4 år siden

Når det kommer til indretning og renovation, planlægger du så efter et budget? Og er det muligt for dig at holde dig inden for budgettet, eller løber din fantasi løbsk, så du i stedet bruger de penge, der skal til for at opnå det perfekte resultat? Vi vil elske at høre om dine erfaringer i kommentarfeltet nedenfor.

Houzzbesuch: Stefanie Luxat · Mere information

Jeg forsøger at holde mig under budgettet
Jeg går altid over budgettet
Jeg lægger ikke budget
Andet (kommenter gerne nedenfor!)

(10) kommentarer

 • Nikolaj Peters
  4 år siden

  Jeg er simpelthen så dårlig til at holde budgetter. Især når jeg først er ude i butikken, eller har fundet den rigtige kategori på nettet. Når jeg er igang tænker jeg, at det ikke gør noget at give en lille smule mere for sofaen, og reolen, og bordet, osv... Men til sidst løber det op, og når jeg så er kommet til kassen, står jeg med det svære valg, om noget skal skæres fra, eller jeg bare skal stramme livremmen resten af måneden.

  Bedste svar
 • PRO
  EnaEna
  4 år siden

  Hold dig under budgettet!
  Det er altid en utrolig god idé at holde sig under budgettet, da der stort set altid kommer forudsete omkostninger ved køb af interiør og ved installationen. Ofte er det de små ting man ikke har regnet ind i budgettet, som gør at man pludselig betaler mere end først planlagt - og dette kan betyde at man inden det færdige resultatet enten; bliver nødt til at gå på kompromis med nogle af de indkøb man drømte om at foretage, eller at man selvfølgelig bliver nødt til at ende med at betale mere - hvilket aldrig er sjovt for penge pungen.

  Min erfaring har gennem tiden sagt mig at man som minimum skal sætte 500 kr af i budgettet til uforudsete omkostninger såsom: (kommer an på renoverings-omfang)

  • Div. søm, skruer osv.
  • Leveringsomkostninger
  • Fejl & mangler
  • Impulskøb :-D

  Det kan være en fordel at lave en komplet plan for fx. de enkelte rum man skal renovere.

  • Endelig skitse af rum og placering af interiør + møbler mv.
  • Indkøbsliste af hver enkelt ting der skal købes for at kunne lave denne renovering. (Hvor kan det købes, hvor mange, hvor meget og til hvilken pris i alt.)

  Ved at lave dette, har man en komplet liste over hvad man skal have og dermed minimere chancen for at man pludselig kommer til at købe noget andet til en anden pris.
  Det er i bund og grund en fordel at være forberedt inden man tager ud i butikkerne :)

  Mvh

  // EnaEna.dk

 • PRO
  GH Tømrer & Snedker
  4 år siden

  Som professionel håndværker ved jeg hvor svært det kan være at overholde et budget for en renoveringsopgave. Ofte støder vi ind i uforudsete problemer som skal løses før end vi kan komme videre. Men også vores kunder kommer med nye ideer som skal implementeres, og kommer der mange af dem, ja så skrider tilbuddet/budgettet, og det kan de ikke rigtig forstå.

  Så det er vigtigt at kundens ønsker og forventninger afstemmes og nedfældes på papir, så der altid er noget dokumentation for aftalen. Som oftest når jeg laver tilbud på større renoveringer, starter det med et overslag, eller prisindikator, så vi ved hvor vi ligger prismæssigt. Læg så gerne 10-15 % oven i, og vi får en realistisk slutpris. Men dette gælder kun ved renoveringer som er meget omfattende.

  Der kan så hurtigt gå noget galt mellem håndværker og bygherre, så få afstemt hele projektet i en aftale mellem parterne.

  Mvh. Gert Hansen

  GH Tømrer & Snedker

 • PRO
  Pernille Albers
  4 år siden

  Enig med Gert Hansen. Afstem med kunden så budgettet holder. Når du selv indretter så lav dit eget budget og læg lidt oveni til uforudsete udgifter. Ellers kan du lave en grundform og skrive ønsker op (sofa, billeder mm) og spare sammen til dem hen af vejen!


 • PRO
  HN Brolægning
  3 år siden

  Renovering der hjemme materialer købes efterhånden som der tjenes hjem til det

 • PRO
  Monomal
  3 år siden

  Som rådgiver anbefaler jeg at man altid kigger i sit budget inden man tager en økonomisk beslutning. Derved har man overblik på den enkelte poster om man er under eller over.

 • PRO
  JM Byg A/S
  3 år siden

  En go´ide er, at kontakte total entreprenør http://jmbyg.dk/index.php/kontakt

 • PRO
  Tømrer M. Lassen
  3 år siden

  Holder mig under

 • PRO
  Vig Vinduer ApS
  3 år siden
  Sidst ændret: {last_modified_time}3 år siden

  Jewg går ofte over budget Pga kvalitets krav

 • PRO
  Aoj-Design
  3 år siden

  Holder mig under

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.