dittebjes

Bud på fine sengelamper

Ditte
1. april 2016

Jeg søger bud på flotte sengelamper, enten til ophæng eller til at stå på et sengebord ved siden af. Vores soveværelse er ret hvidt og neutralt i farverne, så stort set alle stile og farver vil kunne gå an, dog søger jeg noget jeg kan holde ud at se på i mange år. Har i nogle gode bud?

(4) kommentarer

 • Sofie Hansen

  Elsker de her fra menu - de er stilrene, men stadig sjove og så giver de et fantastisk hyggebelysning hvilket er ret vigtigt når de skal bruges på soveværelse, hvor belysningen gerne må være dæmpet.. mener de koster omkring 1000 kr.

 • Annika Olesen

  Jeg har altid godt kunne lide de hersens bed clamp lamps, særligt i industriel stil, som der jo fåes en million forskellige af i forskellige prisklasser. Hvis du søger på navnet er jeg sikker på du kan finde en masse i forskellige stile.. og så er de jo super praktiske og kan klipses på overalt. Kommer selvfølgelig an på om du har sengegavl?

 • PRO
  KEMIKAZE
  Lamper jeg tænker kunne give et hyggeligt lys -og også lidt karakter til et hvidt rum kunne være disse(vedhæftet) fra KEMIKAZE. Dem med skærm fås enten med messing eller kobber inderside, og giver et blødt læselys selv med energisparepærer. Væglamperne har magnetisk ophæng og kan justeres i alle retninger (der følger et magnetisk ophæng med, så man behøver ikke have en magnetisk væg:-)
 • PRO
  The Lightly Truth

  Jeg synes at New Works laver nogle rigtig fede lamper som man kan ha på et senge bord. Jeg sælger dem ikke selv så du skal gå ind på deres egen hjemmeside.

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.