Hvad er det første du lægger mærke til i dette køkken?
Trine Nyborg
8 år siden
Fremhævet svar
Sorter efter:Ældste
(22) kommentarer
Ditte
8 år sidenRelaterede diskussioner
Hvilket gør-det-selv projekt er du mest stolt over?
Kommentarer (7)Dette hjemmebyggede spisebord, som oprindeligt bare var designet til vores eget køkken, biksede vi sammen på Godsbanens træværksted i Aarhus. Bordet endte med at vinde 1. pladsen til ILVAs Designpris 2014, og var en af anledningerne til at stifte den virksomhed vi har i dag – så det kan vi vist godt være stolte af :-)...Se flereHvad er det første du lægger mærke til i denne stue?
Kommentarer (71)Lysindfaldet. Det absolut vigtigste aspekt for hvordan resten af rummet opfattes....Se flereArkitekt-hjælp til mit spøjse køkken - hvordan ville I omdanne det?
Kommentarer (10)Spændende, spændende! Glæder mig til at se hvad andre har af idéer. Jeg håber i øvrigt at du vil poste det endelige resultat når du når dertil. Jeg kan godt se den irriterer lidt den skorsten. Altså i forhold til idé nr. 1 kunne man jo i stedet benytte sig af overskabe som underskabe, og derved få en ~ 23 cm mere plads hen til skorstenen. De er selvfølgelig ikke lige så sjove som 60'er-skabe med dybe skuffer, men man kunne evt. vælge en kombination mellem de to, så man får mest muligt ud af pladsen. 80 cm lyder lige på nippet til at irritere - har i prøvet at stille to møbler med den afstand og gå igennem, for at få en idé om hvor meget det ville genere? I teorien vil et skab/skuffe jo sagtens kunne åbnes. Man kunne også installere åben opbevaring umiddelbart foran skorstenen, så man slipper for besværet med låger der er i vejen. En anden idé kunne være at medtage skorstenen i en køkken-ø? Enten som siddeplads og/eller kogeø? På den måde er der heller ikke så langt fra vask til komfur, hvilket er meget rart i dagligt brug....Se flereHjælp til indretning af køkken som skal ombygges
Kommentarer (4)Jeg kan godt se dilemmaet, men tænker rent praktisk at det er rarere at have komfur og vask tæt (jeg ville placere komfuret på nordvæggen). På den måde er arbejdszonen indenfor kort afstand nemlig. Jeg synes dog ikke at det bliver urealistisk lidt plads. Jeg har selv 170 cm bordplads i alt, men bruger kun de 110 cm mellem vask og kogeplader. Jeg har så også en ekstra dyb bordplade, så jeg kan 'rode' lidt den vej. Hvad for et komfur tænker I at få? Hvis I køber glaskeramisk eller induktion kan man jo bruge pladsen som bordplads når det ikke er i brug. Ellers kan jeg anbefale at holde bordpladen ren for ting - jeg ser ofte at folks bordplads går til kaffemaskiner, frugtskåle, knivblokke, krukker etc. Jeg er selv glad for IKEAs skinnesystemer, som putter tingene op på væggen, og hjælper med at holde bordpladsen ren (og brugbar!). Jeg tænker at en større ulempe ved at bygge en skabsvæg er at man lidt 'mangler' afsætningplads til ting fra ovnen + til varer der skal ind i køleskabet. Men det kunne evt afhjælpes en smule hvis man byggede det som det sidste billede. - Jeg var også vild med bænke-løsningen :). Du kunne evt bygge det i gangen, i stedet for en egentlig garderobe....Se flereValentina Andersen
8 år sidenBirgitte Petersen
8 år sidensusan393
8 år sidenHenriette Elneff
8 år sidenNikolaj Peters
8 år sidenMalthe Winther Kühn
8 år sidenAntix.dk
7 år sidenUser
7 år sidenDesignbureauet RUMLIGHED
7 år sidenSidst ændret: {last_modified_time}7 år sidenUser
7 år sidenRJ Arkitektur
7 år sidenChristina Wenzell
7 år sidenMester Murer ApS
7 år sidenKombo Huse ApS
7 år sidenBo Behrens
6 år sidenHelle Kofoed
6 år sidenUser
6 år sidenCMR BYG
6 år sidenSanna Hoffritz
6 år sidencr1906cr1906
6 år siden
Sponsored
Reload the page to not see this specific ad anymore
Flere diskussioner
By Tika