elke_hermans_bredgaard

Meget kedelig pejse området trænges til en opdatering....

Efter jeg har boet i huset i 5 år, trænge TV-stuen til en opdatering og især pejse området skal opfriskes, men hvordan? Er der nogen der har nogle smarte ideen, løsninger,... ??? Jeg ved næste hvordan resten af stuen skal sættes i stand, men er løbet tør for ideerne når det kommer til pejse området. (Jeg vil så gerne sætte pejse i focus, som en del af stuen/interiøret) Der ikke særlig højt til lofte (180 cm, huset er fra 1923) og døren til højre er den eneste naturlig lys der kommer ind i den del af stuen (højtaleren skal vi desværre også beholdes

(3) kommentarer

 • PRO
  Stucco Atelier
  3 år siden

  En felt med farve kunne pift op. Her med rød marmorpuds, Stucco Lustro • PRO
  Hedestoker.dk
  3 år siden

  Jeg synes, at en smuk stenvæg bagved og ud til venstre side kunne være super flot. Det koster selvfølgelig mere end at male, men resultatet er også flot. Nu ved jeg ikke hvordan resten af huset er indrettet og om i er til lyse eller grå farver. Jeg har selv denne grå stenvæg ved vores pejs. Jeg har selv bygget den op, men man kan også købe færdige sektioner lige til at lime på.

  "Dette er den ene side af min stenvæg. Jeg har desværre ikke taget af den anden side hvor brændeovnen er med"


  Hvis du så sætter spots i loftet som peger ind på stenvæggen får du et meget federe udseende. jeg ville nok også vælge, at få en glasplade ind som den jeg har vedhæftet nedenunder for at fjerne det "tunge" fra gulvet og op på væggen for at få en anden rumfornemmelse. Glasplader koster ikke ret meget og den vil gøre hjørnet mere enkelt.

  Glasplade dråbeformet

  Jeg ville nok også skrotte den store kurv og få en væghængt træholder eller en mere let som en af disse 2 modeller. Kurven er for tung og kompakt.

  Brændeholder i glas

  Brændeholder Woodhouse Design

  Og væk med pejsesættet og den sorte spand. Køb en billig askesuger og lad den blive i garagen når du ikke bruger den :-)

  Du kan lave hjørnet super flot.


  Dette er ikke min stenvæg, men jeg skal nok lige huske at lægge et billede op af brændeovn med spots til eventuel inspiration.

 • linemb
  3 år siden

  Hvis du i renovationen overvejer ny brændeovn . Så vælg en væghængt ... det vil give luft omkring

  enig i spots og skift til glasplade under

  øvrig indretning må afgøre om der skal være fliser, stenvæg eller malet felt bag brændeovn


Flere diskussioner
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.