maiselv

Lamper til kip på 1.sal

maiselv
3 år siden
Har i forslag til lamper til 1.sal som ikke blænder? Har tre lampeudtag men kan også vælge kun at hænge i en eller de sidste to. Har vedhæftet billedet af de tre le klint 172 i stuen. Li der hvor billedet af første sal er taget (i kommende trappeopgang) kommer der 3 af den vedhæftede lampe i messing som kommer til at hænge som le klienterne. Please forslag. Noget der fylder, måske messing, godt lys... og ikke mindst pæn nedefra;)

(7) kommentarer

 • maiselv
  Forfatter
  3 år siden
  De er også pæne tak for forslag. Bliver nok en kende for dyr med mindre jeg kan finde nogle på dba
 • torsten dam
  3 år siden

  det er en klasikker og pga det high tec materiale, man opfandt i begyndelsen af halvtrdserne gulner de ikke og er nemme at rengøre. jeg ved at der er nogle modeller med ekstra nedsættelse på casashopping (Du kan nok gætte, hvor jeg arbejder :-) ) og pøjpøj med dba , det er helt klart også en mulighed .

 • PRO
  Livingplus Interiør
  3 år siden

  Mit forslag som vil virke skulpturelt og vil lyse godt op til dit loftrum. og som heller ikke er en dyr sag. 50 cm. høj og 80 Ø.

 • maiselv
  Forfatter
  3 år siden
  Spændende - hvad hedder den, kan man købe den hos dig og hvad koster den?
 • PRO
  Livingplus Interiør
  3 år siden

  ja den kan du købe hos mig og den koster 4500 kr. + pærerer. Alternativ forslag er også disse som fås enten sort med guldmetal på indersiden, eller helt i kobber. De vil også være flotte, og materiale valg alt efter din øvrige indretning

 • PRO
  Livingplus Interiør
  3 år siden

  og de koster også begge under 5000 kr. og også super flotte over et langbord f.eks.

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.